Stars


Nya jeans och armypants, 199 pix på gina respektive 349 på kappahl. FAN VAD JAG ÄLSKAR ARMYBYXORNA!

Åh, jag är så stressad. Har varit på väla hela dagen med farmor och myst, fick även två Sabo berlocker som jag visar senare. Nu måste jag plugga eftersom jag har engelska redovisning imorgon, och redovisa är fan det värsta jag vet.. Börjar typ gråta. Åh. Jaja, vi hörs senare gullungar!

CSI New York


Just nu hade jag nog kunnat dö för ett gott glas vitt vin och en ask med blåbär/vindruvor. ÅH vad jag saknar sommarlov!

Har pluggat hela kvällen och kommit rätt långt.. Unnar mig en stund framför teven och CSI, gött! Dock har jag ångest för att jag inte tränat idag.. Ska KRYDDA imorgon på gymmet, jävla träningsnarkoman är vad jag är!

-----


Kollar på Sweeney Todd med en slumrandes älskling brevid mig. Behöver egentligen plugga och även gå ut och springa idag men det har hänt grejer. Dåliga grejer. Får lust att bara äta en jävla massa glass.

Cannot find the comfort in this world


Ligger i sängen med dunkade huvud. Fyfan, min huvudvärk är inte nådig! Förövrigt har det varit en rätt lugn dag, har pluggat lite smått, varit ute på en lång promenad/joggingtur och snackar just nu med Lara (amanda) om dans. Vi ska börja dansa streetjazz nästa vecka! Hur nice som helst. Dock så är jag usel på att dansa men det löser sig väl.. Nej, nu ska jag slänga mig i en dusch! Imorgon har vi skolfoto så det gäller att fräscha upp sig lite iallafall.. Behöver inte se ut som en hillbilly som jag alltid gör hihi. PUSS!!

How deep is your love


Sitter med älskling och lyssnar på Bee Gees. Fan vad jag älskar min älskling, min underbara pojkvän. Ikväll blir det plugg och senare en joggingtur/powerwalk, mysigt!

iForm

Godmorgon sötnosar!

Igår var hur trevligt som helst, både hos Maja och Chanelle. God mat, god dricka och en jäkla massa dans. Då gick hälsan på plus minus noll då alltså ;) Eller nej, dansade faktiskt rätt mycket, i skyhöga klackar så det lönade sig nog trots allt.. 

Idag har både jag och älskling försovit oss något rejält. Vi skulle hinna med att träna, storstäda, tvätta och även packa eftersom vi ska "flytta" till älskling nu. Vi bor varannan vecka hos mig, varannan hos honom. Just ja, vi skulle även kolla på Arsenal.. Vi får se hur det blir med det haha. Träna måste jag hinna med, har blivit narkoman! Ikväll är det iallafall kräftskiva, mysigt! 

Jag älskar billiga erbjudanden, kan inte stå emot det!! Så nu blir det iform premunation plus ett löparset! Hur bra som helst ju. ÄLSKAR CSN!

Ber om ursäkt för suddiga bilder





(Klänning/asos, skor/nelly)

Ska snart dra iväg till Maja på tjejmiddag och senare blir det Chanelles fest. Ska bli kul, men helt ärligt så är jag inte jättetagg. För våra nya jävla lärare suger! Dom är asdåliga! Och har därmed haft en asdålig dag. Men jaja. Ska träffa Kajsa nu så blir säkert bättre. Puss på er!

building cheaper thrills

God morgon! 

Igår kväll fick jag ett sent besök av min fina vän Louise, och nu är jag helt döööööd! Gud hade kunnat sova hela dagen. Men så blir det inte! Börjar halv ett idag och slutar lite innan fyra, rätt skön dag. Innan skolan börjar ska jag hinna tvätta, gå en powerwalk med Amanda, göra mig världens godaste hallon/blåbär smoothie, städa rummet och sedan även äta sushi med Manda. Det hinner jag säkert, jävlar vilken fart i röven jag fått. Och vilken träningsvärk jag har idag.. Fyfan den är inte nådig. Höjde mig i alla övningar, vilket är asbra! Hihi. Vi hörs sen, puss älsklingar

MAJA 17, CHANELLE 18

Imorgon firas två fina vänner 17, respektive 18 år! Frågan är vad man ska ha på sig.. Ouch, i-landsproblem det där.

Observera bullknäet, återigen






(Tröja och skinnryggsäck (ny!)/Gina, Kjol/H&M, Kängor/Dinsko)

Hellu! Jag klarade ännu en dag i skolan. Kanske tack vare träningen? Eller sushin? Eller att jag och Manchen lekte Lara Croft hela dagen? Eller att 94:orna har bombaderat vår skola? Hehe ganska underhållande dag.. Iallafall. Är med Vivong nu och ska laga lite lax med citronsås och wokade grönsaker, mums. 

Bajs jag vet inte vad jag ska skriva om längre.. ni har blivit lite dåliga på att kommentera, kan inte ni stammisar åtminstone skriva vad ni vill läsa om? Jag handlar faktiskt om mer än bara skor..

NOLLÅTTATRETTIOETT


God morgon gräddbullar!

Vaknade för en halvtimme sen, börjar 11.15 idag. Skönt, slutar dock 17.00 men det är helt okej ändå! Så nu på morgonen ska jag hinna med att städa lite, även tvätta, och sedan ska jag träna. Ah, jag börjar bli så hälsosam! Heja mig!

Förresten, jag och Amanda har börjat på en sushidiet. Det är precis vad det låter, vi lever på typ sushi. Undrar verkligen hur detta ska gå.. 1,5 vecka ska detta vara, typ som en fiskdetox haha.

Tired as hell


Nya kängor, Din sko 399 kronor. Är så mycket finare i verkligheten, och typ redan slitna.. Har vandrat runder i dom hela dagen och gud vad slut jag är! Och yes, jag hittade min skinnryggsäck. Fick lägga undan den på väla tidigt imorse för att alla var slut, och jag blev lyyyycklig! Visar den imorgon, för nu är jag helt död.. Måste sova om jag ska kunna gå upp och träna imorgon och sedan bege mig till skolhelvetet.. Tire

HIF - TRELLEBORG

Oh no, kom på att jag ska jobba på HIF idag klockan sex! Om en kvart vill säga. Men det hinner vi, jag och älskling. Hörs ikväll, puss!

Society, hope you're not lonely without me




(Tröja/Gina, klänning/second hand, Skor (nya!)/Nelly)

Haha idag bjuder jag på världens konstigaste/suraste bilder (förekommer rätt ofta dock) men jag har extremt bråttom. Första skoldagen är iallafall avklarad, har hunnit med en mysig fika med tjejerna och även köpt kängorna, yey! Ska till väla nu för att handla lite till skolan och så. Ni får se kängorna m.m ikväll! Puss på er

confusion will be my epitaph




(t-shirt + väst/Zara, Höga shorts/Gina, Mobilväska/Pieces, och självklart mina röda pjucks)

Idag efter den hårda konditionsträningen på gymmet så har jag typ gjort.. ingenting. Har hängt med min fina Steffie, roligt som alltid. Planerade lite inför helgens bravader och sånt. Kom precis hem efter lite chili hos farmor, mysigt det med! Ska måla naglarna, och sen sova. Fyfan, börjar ju skolan imorgon. Om jag överlever dagen ska jag unna mig ett par kängor som jag kikat på och även en ny skolväska, lönen kommer ju imorgon och YIIIHA säger jag!

As sure as I'm breathing

Godmorgon! 

Imorse var jag uppe med tuppen. Halv åtta vaknade jag, på min sista dag på sommarlovet. Konstigt nog känns det rätt bra, nu kanske man får ordning på livet igen (och förhoppningsvis min shoemania med). Iallafall, har precis ätit en stadig frulle och ska nu bege mig mot gymmet för lite konditionsträning! God it feels good to be healthy. Undrar bara hur länge det varar..
Tycker jag är rätt söt här med grädde/kola eller vafan det nu är i munnen tillsammans med the evil smile.. Para ti..

Det verkar så enkelt vännen


Jag kunde knappt tro mig själv när jag beställde hem dessa. Vad fan sysslar jag med? Jag blir så arg på mig själv! Okej, jag älskar skor men någon gång måste det ju stoppas. Detta dumma begär av skor. Helvete. Men, när jag väl hämtade dom förlät jag mig själv. Direkt. Jag menar hallå, de perfekta basskorna, att ha både till vardags och fest! 

299 (YNKA!!) kronor på nelly. Fast det visste ni väl redan. Förresten de fina bölderna ni ser lite här och var på benen (syns inte jättemycket dock) är myggbett. Jag är väldigt allergisk mot myggor, betten blir stora stora bölder och jag blir svimfärdig. I värsta fall får jag svårt att andas. Jävla söta socker. Bara bra ifall en snygg vampyr skulle dyka upp..

Tummen ur röven

Nu har jag och älskling äntligen fått tummen ur röven och börjat träna. Hur skönt som helst! Hela morgonen har bara bestått utav träna träna träna och nu ska jag ut och hämta ett paket på posten. Inte ovanligt det där. Sedan ska jag återigen agera husmor och laga en god och nyttig lunch! Vart sedan dagen leder oss får vi se. Puss på er!



I love beauty



hemma efter en mysig helg i blekinges skärgård, snart ska jag och älskling bege oss hem till mor min som fyllde 40 igår, älskar dig mami!

Beauty


Ny necessär! Har letat länge och har sett den på en del bloggar, och tyckte den var jävligt snygg. Fanns i grå och ljusblå också men tyckte denna gröna var så jävla cool. Dessutom så lär jag ju inte tappa bort den heller hehe. Jaja, den kommer användas väl!

Ursäkta den snea headern, en ny design kommer inom kort.. (haha ska försöka hålla det)

UPDATE: HEADERN ÄR FIXAT! BY ME! Haha jag är ju sämst på sånt, men det klarade jag iaf :D

SNART

Jobb hela denna veckan, Blekinge denna helgen, skolstart nästa vecka = NY BLOGGSTART! Ska börja igen, i promise.. det blir outfits och tips, plus tusentals nya grejer, roligt. Vi hörs snart då gräddbollar, puss på er!

Elsas mode

Efter att ha slitit nästan hela dagen iform av att lagat mat, städat och kliat i huvudet så unnar jag mig själv en bra bok (vad vet jag?) och en god breezer. Passar perfekt i detta dumma skåneväder. 



Hellu

Hej alla goa!

Hoppas ni mår bra idag. Jag mår hyffsat, blev serverad en fin frukost av min älskling, mysigt. Dock så kliar ansiktet lika mycket, plus att halva ansiktet har domnat bort. Ajaj. Så ska till väla en sväng, passar på att gå inom apoteket och frågar vad fan det är som pågår med mitt retard ansikte. 

Och ja, jag vet att bloggen är hur tradig som helst just nu men det är sommar (höst?) och jag njuter. Tack för att ni förstår, puss på er!



HOME

Hemma från ullared, blev en jäkla massa.. Jaja, behövdes väl! Ska vila nu för mitt ansikte har kliat konstant i 4 dagar nu. FYRA jävla dagar har jag kliat som en idiot i hela ansiktet, haha. Jaja, off I go!


Skinnshorts


Bild lånad av KarinBylund.

250 kr från hm, kap! Extremt snygga på, mums.

du & jag ska aldrig dö



(Shorts - Gina T., Bustier - Zara, Skjorta & öronhängen - H&M, Skor (nya!) - Nelly)

Haha så jävla roliga outfitbilder, orkar inte anstränga mig, alls.. Idag har jag passat vovven + gått en runda på stan med mitt hjärta, fick med mig lite skolgrejer och så. Plus att jag är ett par skinnshorts rikare, visas senare. Iallafall, nu ska jag ta mig en dusch för det känns som det byggts ett jävla bo utav insekter på mig, jäkla skåne!

ouch..

Haha så kass jag ääääär! Lite kul. 

Har:
- varit på bio, sett eclipse
- fått skooooor
- handlat underkläder
- fått smink, parfymer m.m
- jobbat
- INTE VARIT AKTIV MED KAMERAN/BLOGGEN

Ska:
- handla skolgrejer (oh no)
- till ullared!!
- börja träna..
- städa
- jobba
- BÖRJA BLOGGA/TA FOTO!




En plats i solen


Seg uppis, I know. Skorna på bilderna beställdes idag, i försenad födelsedagspresent utav mami, tack! Och ja, jag vet, min shoemania måste stoppas.. Gud hjälp mig. 

RSS 2.0