20.45

Jag är ju förfan den dummaste som finns.. Är så stressad, för jag kollade fotboll igår, och ändå gör jag exakt samma sak idag? Ska upp imorgon klockan tre på morgonen.. Men Spanien - Portugal är ju inget man kan missa :( Så skriver upp en lista här sen och när jag går och lägger mig SKA ALLT VARA GJORT!!

- Packa
- Måla naglarna
- Ladda ipod, kamera och mobil
- Tvätta
- Lägga alla biljetter, pass, pengar och försäkring i en och samma mapp
- Städa
- Lägga nattinpackning i håret

(DÅLIGA BILDER)




Idag när jag kom hem från jobbet + några ärenden på stan låg det en påse på mitt rum. I påsen låg det en snygg, vit basskjorta! Gissa om jag blev glad? Precis vad jag behövde. Bättre bilder får ni på senare :)

hej dummer

Klockan är strax över tio. Jag kollar fotboll. Har inte packat, har inte duschat, har inte städat. Summa av summarum - har inte gjort något. Imorgon ska jag upp senast sex för att jobba klockan sju. Är jag dum? Intedå.

He offers me protection, a lot of love and affection

Åh vad dålig uppis idag.. Men vad spelar det för roll :D Sommarlov och typ 2 kottar som läser bloggen hihi. JA jag vet den suger just nu (och alltid) och jag är jättedålig på att hålla löften om att förbättra den.. :( Fy på mig. 

Iallafall, idag har jag bland annat jobbat, rotat i källaren efter gamla kläder (hittade några fynd) och snart så har jag även duschat och packat. Inför vad? Jo, på onsdag åker jag, min pojkvän, min farbror och hans sambo (och några till) till Berlin i fem dagar. Dessutom ska vi se ett utav mina absoluta favoritband, Pearl Jam. HUR JÄVLA UNDERBART?! Måste bara säga att jag har världens bästa farbror, Sanna och pappa som faktiskt gav mig allt i julklapp. Hur fint? Åh. Ingen kan vara lyckligare än mig just nu. 

Så imorgon blir en fullspäckad dag.. Ska bland annat jobba, sen blir det att växla pengar, inhandla lite inför resan och packa det sista osv. Det är så underbart att resa!


Senast jag var i Berlin, världens underbaraste storstad (vad jag upptäckt sofar)

Running away from the streets we knew

Vita gladiatorsandaler med silver nitar. Rätt hett. Att jag lyckades knycka åt mig fel storlek är inte lika hett..

I will carry us home

Omöjligt att gå förbi Victoria's Secret utan att få med sig något hem.. 

Världens godaste bodylotion som får mig att vilja äta upp mig själv och ett ursnyggt nudefärgat läppstift med doften "Citrus sorbet".. I LIKE!

Heavens dead

Pilar <3

Härligt väder här idag, stranden nästa! Måste fan bättra på min bränna..

Gött mos

Rätt söt bild från igår

Idag:
- Gråtit en hel del till filmen Troja (Ah vafan, Hector kan ju inte dö? Inte kungen eller Akilles heller?)
- Käkat laxkebab (JÄKLAR VAD GOTT!!)
- Käkat glass på piren
- Kollat USA - Ghana (SKÖN VINST)

Har alltså haft en allmänt mysig dag. Signar ut nu, natti!

HEEEJDÅÅÅÅ

Jeansbustier (NY!) - Zara, Paperbagshorts (NYA!) - Bershka, Skor - Nelly, Armband - Bikbok och Thomas Sabo

Som ni ser har det inhandlats en del nytt, som inte hamnat i bloggen.. Fy på mig. Får ta en hel dag till att fota det nya. Nu ska jag dra, xx.

(FATTAR INTE VARFÖR JAG SER BLEKARE UT PÅ BILDERNA ÄN IRL :'(:'( BUHU)

A little bit of resolve is what I need now

Bild från igår då vi och vår förlovning blev uppvaktade med champagne av härliga familjen Stigborg!

Kom precis ut ur duschen där jag rakade mina ben. De är fantamig helt jäkla otroliga, för håret har växt ut igen. KUL! KUUUUUUUUL! Kan inte ha rakat så där jättenoga.. Hehe rätt skoj ändå. 

Nu ska jag och älskling göra oss i ordning och sedan dra vidare till Moffe och mormor för en heldag. HEJRRÅÅ

Together we're invincible

Föll pladask när jag såg detta linnet inne på Blanco, och när jag såg att materialet var hälften silke slog mitt hjärta dubbelslag. 210 riksdaler var det lätt värt! Ser lite mesigt ut på bilden, men ni lär se det på snart.

Midsommar före 14.00

Mysig midsommarseftermiddag!

Nu blir det mys med älskling framför Troja, godnatt gräddbullar!

GLAD MIDSOMMAR

Hej alla cupcakes, midsommar idag! Har precis ätit en mysig frulle och snart ska vi bege oss till midsommarstången. Hederligt svenskt firande av midsommar då alltså :) Vi hörs senare, pöss gullisar!


Midsommar 2009

Hellomoto


Ny strandtopp, 149 riksdaler från BikBok. Rätt dyrt för en liten trasa, vet inte vad som flög in i mitt hue just då men välanvänd är den iallafall.

Gonna start a revolution from my bed

Bildbomb från gröningen idag med Vivi, sjukt konstig inställning på kameran menmen det funkar! Mysig dag iallafall, dock så är värmen inte likadan som i España..

Nu ska jag och min fästman (hehehe random kul att jag kan säga så) ut och gå och spela lite med vårt strandrack från Spanien.. JA, VI ÄR NOSTALGISKA!

Ge mig en vinterdrog, ge mig sommarsnö

Min pojkvän är världens finaste. Och världens mest musikaliska. Idag ska jag und Vivi till Maxi för att kolla på honom när han spelar gitarr där, gulle. Och det är bara en av alla hans färdigheter.. Höhö. 

Efter det drar vi till stranden och njuter lite av svensk sommarsol, vet ju inte hur länge den kommer finnas här.. 

Rätt söta..

Dom beslagtog hans sista ägodel


Jeansjacka - Zara, Långklänning (ny!) - h&m, Sandaler - Björn Borg
Outfiten på flygresan dit, bekväm som in i hilvide! Nu kallar frulle, pöss!

Breathe out so I can breathe you in

Stan igår med Fiffi, som bjöd på lunch i sen födelsedagspresent, mysigt värre! 

Hehe ser ut som min mage hänger utanför, rätt sött
Nachotallrik på Viva, typ världens godaste! 

Btw, bilder från Spanien kommer snart, i olika delar för det är så jäkla många! Och ja, det svider lite att vara hemma från underbara, fantastiska och varma Spanien..

Eternal Love

Då var man hemma från Spanien. Älskade och bästa Spanien. Där man den 17/6-10 förlovade sig med sin kärlek. Livet kan inte bli bättre än med dig Simon, mitt hjärta. <3

YUMMIYUMMI


Hehe jäkligt söt bild enligt mig.. 

Efter en dag fylld med städ och plock hit och dit (och lite fotboll ofc) så är det nu dags att slå sig ner brevid älskling med en nygräddad kladdkaka och fotboll, Italien - Paraguay. Det blir att gå upp tidigt imorgon, vi ska upp vid halv fyra redan! :O LÄNGTAR.

Dream the dreams of others

Packar, städar, inhandlar, myser, äter om vartannat för imorgon gäller det!

Casual Sunday

Idag kör jag på en ganska skön, klassisk stil. Beige skjorta med röda läppar och naglar, I like! Dock får ni ursäkta outfitbilderna haha.

Skjorta - Gina, Bustier och jeans - Lindex, Armband - Thomas Sabo och BikBok

Nu ska jag och älskling ta oss hem till Gantofta, där vi ska ha lite familjemys hos honom! Ska bli skönt. Tror inte kameran hänger med för den behöver laddas hihi. Puss på er!

Pilar de la horadada

Så nästa vecka gäller det.. På tisdag. Då ska jag och älskling ta oss ner till Kastrup för att flyga till Alicante, Spanien. Yes, och sedan hämtar min farmor och farfar oss för att ta oss till deras lägenhet i Pilar de la horadada! Hur mysigt?! Detta var julklappen från mig och min familj till Simon, och vi har väntat så jäkla länge nu känns det som. Äntligen kommer värmen!


MYYYYYS

---------

Snart dags för att skriva packlista inför resan jag och älskling ska göra nästa vecka, guuud vad jag längtar!

sten sax påse

Parkas - Gina, Klänning - H&M (Fashion against aids), Boots - Skopunkten

Trodde att detta passade i det regninga vädret, men icke sa nicke.. Har bytt om nu, och ska följa med min bebis när han repar med bandet. Big love to you!

BTW, JAG ÄLSKAR MN NYA KAMERA!

wafffffeeeers

Klänning - H&M, Skor - Nelly

Haha, hittade ingen bättre bild, men tyckte denna var söt på mig och min kära vän Louise :D
Dessutom kan jag tillägga att det INTE luktade gott där, fyfan haha! 

Sitter med pappa och Simon och äter massa godis och kakor, firar sommarlovet.. Yey!

SCHOOLS OUT (VARNING FÖR LÅNG TEXT)

Okej. Det är nu officiellt sommarlov, can't believe it. Jag är lyckligare än någonsin, av många anledningar.
I början av första terminen på JENSEN skrev alla ner sina mål. Mitt mål var - MVG i alla ämnena.
Ganska orealistiskt, eftersom JENSEN är en skola som ställer hårda krav och som samtidigt har en annorlunda
studieteknik. Men jag tänkte, om mitt mål är att ha alla MVG kommer jag iallafall att pusha mig själv till att prestera mitt bästa. 

Så idag på skolavslutningen skulle jag få reda på allt. Skolavslutningen bestod bland annat av en diplomutdelning. Det var dags att presentera "Årets elev", en från varje klass. Jag satt och dagdrömde, i vanlig "Alice-anda". Och vad händer? Jo jag hör mitt jävla namn ropas ut. MITT namn. Diplom för en elev som uppnått de bästa studieresultaten under året, och dom kallade mitt jäkla namn. Det var helt galet. Jag trodde, helt seriöst, att jag skulle få hjärtstillestånd utav chocken. Men samtidigt var jag så stolt över mig, och så glad. Allt hårt arbete lönade sig till slut. Värmande ord från lärarna, och helt plötsligt var jag nere igen. DOCK så visste jag, inte ännu, vilka betyg jag hade fått. Det kunde fortfarande vara vad som helst.

Ett tag senare var det då dags för betygsutdelning. Jag var så rädd att jag höll på att skita på mig, bokstavligen talat (tänk om jag hade gjort det, haha vem FAN skulle torkat upp). Jag fick ut betygskurvertet, öppnade och det första som slog mig var att jag fantamig hade uppnått mina mål. Alla MVG. Det kändes som hela den världen jag burit så länge på mina axlar blev till den värld jag senare kommer leva i. För jag vet att jag kan komma någonstans i mitt liv, har jag en gång bevisat det så kommer jag alltid att kunna bevisa det! Lyckan var och är fortfarande obeskrivlig!

En liten tradition som jag och min kära far har är att jag får en liten summa om jag lyckas få bra betyg. Bara för att känna att allting var för ett syfte. Denna gång kände han för att slå till extra stort, för jag ska få en systemkamera! EN SYSTEMKAMERA!! Kan jag fatta det? Nej det kan jag inte. Ska jag få en? JA DET SKA JAG! Och den kostar ganska mycket mer än den lilla summan som jag egentligen skulle fått så man kan ju lugnt säga att min pappa är världens generösaste. Åh, vad jag älskar dig papi. DU är verkligen världens bästa pappa, jag vet att jag kan vara a pain in the ass ibland, men du står ut med mig precis som jag och för det älskar jag dig.

Jävlar, vad jag var på skrivhumör idag. Den som lyckas ta sig igenom denna texten, förtjänar ett fett grattis!! CONGRATZ HIHI! Ert pris kan vara... Hm... att jag lovar att ta fina bilder, uppdatera och göra min blogg till världens bästa!! Hehe. 

Vill också passa på att tacka min pojkvän. För att han är så fin. För att han är världens bästa pojkvän, som ställer upp för mig i ur och skur. Min lycka hade inte varit möjlig utan honom! 

OCH SÅ VILL JAG SÄGA TILL MIN FAMILJ - ALLA NILSSONS, JUTARENS, OCH LARSSONS - JAG ÄLSKAR ER MEST!



-------

Jag saknar min björn.

-------

Efter några ärenden på stan så insåg jag att jag glömde ett ärende. How great. Så det blir att dra ut igen! Iallafall, ikväll ska jag på maskerad. Får väl se vad man klär ut sig till..

en hungrig jäkel

För någon vecka sedan dök min älskade BF upp med en fin present. En bikini, eftersom alla andra är för små. Hur gött?! Jag har verkligen världens bästa pojkvän.

Nu ska jag göra mig lite mat och sedan blir det stan för några ärenden. Min älskling har åkt på klassresa till gbg, i två dagar.. Vet inte riktigt hur jag ska klara mig..

lalalaa

Idag är jag sjuk. Det firas med kalaspuffar och våra bästa år.

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt

Nu när jag har dem, vet jag inte hur jag kunnat leva utan dem. My love! Dessutom ser man ett par andra älsklingar i bakgrunden.. Vad kan det va? :o

I den döda vinkeln ser jag allt du gör

Tjarrå! Nyss hemkommen från en mysig middag med Simon, farmor och farfar. Glömde fota dagens outfit ordentligt, så här kommer lite.. ja, minst sagt konstiga outfitbilder.
Blekrosa jeans - Weekday/Cheap Monday, Transparent skjorta - H&M
Ringar - Guldfynd och Glitter, Armband - BikBok, Guess och homemade.

Sjukt lökig var man idag, men vädret tillät inget annat! (Säger vi)

7/4-09


Idag har jag och världens finaste pojkvän varit tillsammans i 14 månader. 
Firas med middag vid havet ikväll, åh vad jag älskar dig hjärtat!
Blir kärare och kärare för varje dag som går..  

NOLLÅTTAFYRTIOTRE

Hörde inte när klockan ringde. Ouch. Vad ska man göra? Sova vidare. Yes.

I'm an alien

Somriga färger som dessa ger mig ståfräs. Rakt igenom. Hitta denna kära vännen i min garderob, hade helt glömt att jag hade köpt detta nagellack. Det stavas lycka.

WOHO

Jesus säger jag, att denna lilla blogg fortfarande har anhängare kvar! Gött. Är TYP klar med allt skolarbete så jag kan lägga ner lite tid på detta. Har ju fått lite "klagomål", haha. Aja, bättre uppis kommer att komma! 

Pöss från er master

RSS 2.0