Spin me round again


Ny skjorta från Forever21

Denna morgon umgås jag med U2 och Imogen Heap. Trött är jag också, vilket syns hehe.. Ska bege mig till skolan snart och när jag slutat ska jag hämta ut ett paket! :D Glader. Ska även träna skivstång 17.00, gonna be a goodie day! Puss på er gräddbollar.


Fight the break of dawn


Okej, snö, jul och nyår i all ära - älskar det verkligen sjukt mycket - men kan inte låta bli att längta efter sommaren.. Vill ha brunbrända ben, sommarkläder och kulglass. Vill ha dagar på stranden, långa löpturer (utan att frysa ihjäl) och kvällar spenderade på uteserveringar. Åh sommar.

save tonight

kanske dags att börja ta hand om sin blogg? ooops

:'(

Idag väljer min siamestvilling att operas bort från mig. Sorgen är obeskrivlig.

BLABLA

Hallååå i stugan, har precis lagt en beställning på asos.com. Bara för att i princip alla mina byxor har blivit för stora.. Och lite sånt. Puss

I'll follow you until you love me


Imorse när jag vaknade och skulle gå iväg för att träna upptäckte jag att jag inte har några träningskläder. Mitt uppe i hetsen bland alla andra kläder och skor i USA, glömde jag köpa träningskläder.. FISSE!!! Har tränat i typ samma kläder eller andras kläder (haha) hur länge som helst nu.. Så fick bege mig ut på stan, och har nu handlat en hel del som jag är supernöjd över! Visar det (haha we'll see) när jag fått tummen ur röven och packat upp kameran ur resväskan. Så nu ska jag köra ett riktigt pass här hemma istället, för träna måste jag, annars avlider jag! :) Dessutom ska jag äta pepparkakor ikväll. JAA jag ska vara onyttig. Så måste bränna några kalorier så jag får plats att fylla på med andra! Puss på er

TRÄNATRÄNATRÄNA



Ska bara låta iPoden ladda klart och sedan beger jag mig till gymmet för att köra ett minitriathlon och sedan MASSIV styrketräning! AAAH är så taggad! Ikväll ska jag, älskling och pappa bara vara hemma, dricka lite vin till laxen som jag sedan ska laga och senare ska vi kolla på ett par filmer. Perfekt fredag i detta vädret! Nästa fredag slår jag klackarna i taket. I brist på bilder (hello systemkamera, varför har jag glömt dig) bjuder jag på ett härligt julkort från er snälla tomte Alice! 


....

Okej. Jag vet att jag är sämst på att uppdatera. Och efter klagomål om uppisen och sånt, så blir man självklart fundersam. Jag vill vill VILL blogga, men har typ inget att blogga om? Någon bloggare som känner igen sig? Det är ju sjukt kul att blogga när man väl kommer igång, men ibland tar det bara stopp..  Jag vill fortsätta blogga, men vill typ hitta min nisch så att säga. Typ träning? Men sen älskar jag klääääder. Och shopping. Så bajs bajs bajs. Sjukt onödigt inlägg! Haha. Men jag ska blogga. Promise! Lite outfits och sådant kommer. Och en liten sång, som jag lovade er! Pusssss 

P.S. Någon frågade om en frågestund, dock så har jag precis haft en.. Men vill ni ha en till? Haha inte mig emot! Annars kan ni bara ställa frågor i kommentarsfältet. 




Jeffrey Campbell LITA

Såg precis på Kenzas blogg att Nelly har fått in Lita. I svart. ASSÅ!!! DÖDA MIG BAKLÄNGES UPP OCH NER!! FÖR I HELVETE!! MIN DRÖMSKO... Min absoluta drömsko :( Och jag har fan inte pengar till dom. HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det är inte hela världen

Många har frågat angående skolan - Är officiellt ute från Jensen (från och med idag) och inne på Nicolais samhällsprogram med inriktning företag :D Jeeeddenice. Blev ingen dans.. Hade som sagt varit tvungen att gå om ett år, och hade haft ca en lektion om dagen.. Haha jag behöver liiite mer att sysselsätta mig med. Så företag blir perfekt! :D 

Fick hem ett par skor idag.. Vettifan hur jag ska göra. Blir nog retur på det, har köpt alldeles för mycket skor! Shit. Låtsas att dom orden inte yttrades från min mun. Känner mig otrogen mot mina skor genom att ens tänka tanken.





MJAOU


Hur snygg e jag?

I wish that you could just leave


Haha FYFAN vad blek jag ser ut.. Är inte SÅ vit i verkligheten, promise.

Nu pyser jag till skolan, och ber till Gud att allting blir klart idag eller åtminstone i början av denna veckan. I need a closure! Puss på er

Sourcream Onion


Tycker egentligen inte om chips. Men när jag väl blir sugen på det, så blir jag verkligen det. Hade fan kunnat döda för att få ha en sådan här i handen nuuuuu, bajs.

KensieGirl


Nya sandaletter med grövre klack, köpta i USA. I like!

Eternal love

Min älskling är hemma igen. Jag känner mig levande.

Grönsaksdipp


Hemmalagad grönsaksdipp med.. gissa vad - grönsaker. Så gott! Mysig kväll med min Mandi.

There is a war between us


Mycket mycket MYYYYCKEEEET att göra idag! Gosh. Dock gillar jag att vara aktiv! Ska snacka klart med älskling och sen ska jag städa.. Haha, nej det blev inte gjort igår. Ska ut på stan o handla lite nötter och sånt med, ikväll ska jag och Amanda ha hälsonight! Haha great! Grönsaksdipp och sånt, underbart. Better get going, puss på er!

Dagens hälsa

Kost:
Frukost: Havregrynsgröt med mellanmjölk och flytande honung
Lunch: En halv lasagne (100 g)
Middag: Tonfisksallad och rågknäcke

Träning:
1 h avancerad step

Nöjd med dagens, dock önskar jag att jag hade tränat mer... Plus lasagnen kanske inte var superbra men hehehe något måste man ju unna sig.

F21

Fyndade en hel del på Forever21.. Åh älskar den affären. Här kommer ett utav köpen: 

En mysig jultröja! Sjukt söt och helt underbar kvalitet. För att bryta av det söta kommer den matchas med tunna strumpisar och overknees, skinnbrallor eller kanske till och med mina röda jeans. Fortsättning följer!

Är helt död i kroppen nu, har varit o tränat step.. Är så stressad ikväll också, ska städa, möta Amanda, prata med hjärtat, laga mat, tvätta OCH lägga mig tidigt. Haha lucky me.. Imorgon börjar jag tidigt så vi får väl se om jag kanske hinner göra några tidsinställda inlägg. Måste ju sätta igång med bloggen igen eller vad tycker ni gräddbollar? (JA DET TYCKER VI, ska ni svara då)

Förresten, senare ikväll kommer två fina vovvsingar på besök som jag ska passa tills på söndag! Åh I love. Jimbo och Ebott <3

Is it you I want, or just the notion

Hej gullisar, sitter och bläddrar i nya Iform med frusna fingrar. Satan vad kallt det har blivit! Gud. Saknar USAs hetta och den svalkande poolen.. Ah drömsnack. Iaf, har precis kommit hem från ett möte med den nya skolan, känns bra det här! Ska gå imorgon med den nya klassen, och på måndag berättar jag allt. För då vet jag allt. Så vi får se hur allt det här blir! Skitbra tror jag :)

På lördag kommer min älskling hem. Skakar nästan av längtan. Hatar att vara utan honom. 

Idag blir det tvätt, städning, mys min min Amanda och träning. Låter som en bra dag!


Åh härliga pool

BFF


Hahahaah bäääst! Nu flyttar min bezztiizzz in här hos mig tills Simon kommer hem, så jag kan känna mig som en människa igen.. Haha sämst uppis i know. 

Varit på stan idag med Alexa, trevligt värre! Han bjöd på fika o sånt, hehe nice. Glidare e jag. Köpte en massa fint men måste nog lämna tillbaka lite för jag blev fattigare än fattigast.. Fan att jag aldrig kan sluta handla? Och skor? GE DIG ALICE!!!!

"Dagens facelook"




Nu drar lolita till skolan i sin nya tröja la mexicana, adiós mi amigos!

I gave you all of my trust

Haha, försovit mig idag. En och en halv timme. Tur att jag inte ska vara i skolan förrän tjugo i ett, men ändå! Berättar mer om vilken skola det är, varför, hur det blir osv när allt är klart, vill inte säga för mkt men samtidigt har många ställt frågor så :) 

Ser ut att vara svinkallt ute idag, I like.. NAAAT. Dags att hoppa upp ur sängen nu kanske Alice? 


Sweeeet

--

Bakslag.

Hot stuff


Stylebytyra, item

Haha paint kollage, LIKEY!! Ska handla korsringen och fjäderörhänget lite senare, men vill ha resten med.. Haha panda-ringen är bara sååå Alice, är ju Simons panda! Hade en pandaberlock till mitt Saboarmband innan, men det gick sönder och ramlade av :( BUHU!

Mitt hjärta


Kom hem med dig min fettobjörn! Saknar ihjäl mig!

Just to make things right


Igår hade jag faktiskt besöksrekord, woho! Ni blir fler och fler! Dock mindre och mindre som kommenterar.. Haha. Men i alla fall. Ligger i min säng. Har gått upp alldeles för tidigt. Kan inte sova för jag har bäddat och dessutom sminkat mig. Haha fail på den Alice!

Jetlag

Hade nog mer jetlag än vad jag trodde.. Haha håller på att aaaavliiida av trötthet. Somnade väl vid 3-3.30 tiden igår och gick upp för en kvart den. Sex timmar bakåt är det i USA. Haha alltså är klockan kvart i tre på natten just nu. Snacka om att jag är en dead women walking? HÄNG MIG!!! Vill sova!!! 

Iaf... Idag tänkte jag och Amanda besöka vår nya skola. Våldgästa dom om det så behövs :) Om jag inte ligger i sängjäveln och somnar, som jag håller på att göra nu...

SATC 2

Jag var så jävla ledsen igår.. Så jag köpte SATC 2, ska kolla på den nu! Och måla mina naglar i en snygg askgrå nyans från Isadora, me like. I väntan på att älskling ska logga in.. En hel evighet alltså hehe. Puss på er!



Dagens hälsa

Kost:

Frukost:
Havregrynsgröt med lågkalori äppelmos
Lunch: -
Middag: Lax med grönsaker och klyftpotatis

Mellanmål: Ytterst lite naturgodis

Träning: Löpning och styrketräning på gymmet

Fick ju köra en liten mjukstart idag.. Har åkt på en lätt förkyldning, var ISKALLT på planet! Är fortfarande helt jetlagad så har lite problem med maten haha.. Puss på er!


Gammal outfit








(Skinnjacka och kjol - Zara, Halsduk - Gina, Tröja - Vero Moda, Skor - Nelly)

Detta hade jag på mig några dagar innan vi for till staterna, på min och Amandas fettodag. 

P.S Sista bilden är till dig Amanda hehehe

Min kärlek

Idag har jag och min kärlek varit tillsammans i 19 hela månader. De bästa i hela mitt liv, har aldrig känt så här starkt för någon! Du är mitt liv Simon Niklas Nilsson. Min framtid. 



I need more time

Hej älsklingar! Mår lite bättre idag, min hjärtesorg har fått lite plåster om sig i form av tröstningar. Saknar fortfarande min älskling till döds dock! Har även varit på gymmet och tränat, för att hitta tillbaka till mig själv. Fick komplimanger i form av både blickar och ord, uppskattas!! Ska städa vidare nu och sedan drar jag en stund till mamma. För att fördriva tiden lite. Hittade en gammal outfit som även ska läggas upp, kika in senare! Kul att ni börjar bli så många dessutom, fast att uppisen inte är någon vidare.. Puss på er mina kära!



H&M

H&M product image H&M product image
Den översta klänningen MÅSTE jag ha, tänk nyår.. ÅH! Sen byxdressen under är ju bara för söt!


Heartache

Mitt hjärta svider utav saknad efter min kärlek.


Time of my life

Idag åker jag hem från USA, därav den usla uppdateringen. Detta har varit den bästa tiden i hela mitt liv, att få uppleva ett fantastiskt land med fantastiska människor. Kan man begära mer? Och mina fantastiska svärföräldrar som har stått för nästintill allt. Världens bästa! Älsklings och hans familjs resa fortsätter en vecka sedan kommer han hem till mig igen. Kommer sakna alla så mycket!

Heaven from hell


Nya röda (det menar du inte) jeans från Ralph Lauren. Kommer matchas med beiget transparens.

God morgon hjärtisar! Åh igår var verkligen en perfekt dag. Precis som alla andra USA-dagar. Dagen började med Aquatica, följdes med shopping och sedan middag på Fridays! Detta är verkligen liiivet. Idag blir det en softedag vid poolen och sådant mys, så vi hörs senare! Pusssss

Waiting for tonight


En tight skinnkreation att bära långa heta nätter och en rosprydd beige korsett att göra stan i, tillsammans med kostymbrallor och ormprintade Steve Madden pumps. Båda från Charlotte Russe!

Steve Madden




Steve Madden skor. Får mig att känna mig snygg. Får mina långa spiror att se smalare ut. I like!

We don't have to look back now

God morgon hjärtan! Wonderful morning, är på topphumör! Kan inte bli bättre än såhär :) Idag ska vi till ett vattenland - Aquatica! Ska bli asnice, man kan bland annat åka i ett genomskinligt "rör" där det simmar svartvita delfiner runt om en, hur nice?! I love. Så det blir inte så mycket uppis idag, men har gjort några tidsinställda inlägg på nya inköp som ni ska få se :) DUKTIG ÄR JAG!!!!!!! 


Kanske världens sötaste häxa?

Charlotte Russe


Inne på Charlotte Russe fanns assnygga grejer! Hade nog kunnat bosätta mig där. Flytta in där med mina bebisskor och älsklingskläder. Köpte dessa öronhängena och två sjukt snygga korsetter att bära under höga kjolar, jeans och kostymbrallor. Eller över långklänning. Vi får väl se!

Färglös som en tår

Sämst uppis idag, men har bara tagit det lugnt.. Och shoppat. Och blivit stekt i kokosolja, inte helt fel! Köpte ett par peeptoes idag, från Steve Madden. Och ett par andra skor. Men det visas senare! :D Någon gång.. I framtiden.. Har precis badat och tagit många söta bilder för er mina rumpnissar!






Jag är världens vackraste häxa :)

RSS 2.0