11.43

Förlåt för att min uppdatering verkligen inte är i världsklass, men vad ska man göra när man har en bultande böld på halsen.. Haha vafan. Har fått medicin och sånt nu, men dom vet fortfarande inte vad det är. Blir det inte bättre av penicillinet så har jag antagligen körtelfeber, rätt kul! Har inte fått pussa min älskling på flera dagar och DET GÖR ONT I MIG!!!

Idag ska jag hämta några paket på posten, I LOVE! Sen ska jag även träffa Carro och hämta Ebbot som är och klipper sig. Haha har varit utan honom en natt och jag saknar honom redan :( Min lilla vovsing. Så vi får se om min böld kan hänga med i tempot, knarkar typ massa tabletter så det ska nog gå bra :D Pusssss

Oh no

Idag kommer jag totalt lysa med min frånvaro på bloggen eftersom jag för första gången i hela mitt liv fått halsfluss, yey.. Puss på er pussgurkor

Monkigirl




För 100 spänn var de ganska omöjliga att bara gå ifrån.. Nej, tyckte de passade bättre bland mina andra skor än på hyllan på Monki. Äeh, de kommer nog till användning! Är lite osäker men vafan.. 100 KRONOR?!

Hmm..






Före



Efter

Och jag är inte ens klar.. Aaah inte ens 1/19289283923 av alla skor får plats här men någorlunda bra blev det iallafall.. Någon som kan se att jag är besatt av body butters?

Fyfan...

...Vilken jävla dag! Har städat/skurat stora toaletten HELA dagen. HELA!!!! Haha. Och jag är inte ens klar än! Sen har jag lilla toaletten, köket, mitt rum, vardagsrummet och gästrummet kvar att städa. How great! Haha. Vilar framför teven nu med en snarkandes Ebbot vid sidan om mig. Hur sött!! 

Förresten, thanks 2 u guys så vann jag tävligen! Så jäkla great! Hehe. 


Hade jag varit en ödla hade jag sett ut så här, lätt!

Flower power



En osminkad och överdrivet sömnig Alice visar upp en ny stickad sak att bära vid svala sommarnätter eller vid mysiga filmkvällar.

Ebbot




Jag är tillfällig ägare till världens gosigaste/busigaste/finaste hund. Som dessutom ska klippa sig på tisdag, lilla fluffbollen.

Jumex, Berlin

Bara för att jag är pocahontas

Wuhu



Mm, ett par beigea kängor är ett måste i sommar/höst/vinter/vår garderoben, så dessa fick det bli!! Hoppas dom kommer snart hihi. Bara ett par skor till som fattar i min must-have lista, längtar tills nästa månad..

(Cepe mellanrum första bilden har, jaja ni ser iaf)

Malmö

Förlåt för världens sämsta uppdatering.. Men. Jag har mina skäl. Säger vi. 

1. Har glömt minneskortet till kameran hos Simon, så kameran är icke i bruk just nu.
2. Har varit upptagen med bland annat nakenbad, fix inför körkortet och ett flertal hyss med kompisar.
3. Varit i Malmö en heldag med älsklingen, fått handlat litta.
4. Blivit hundvakt åt världens sötaste vovve!


Oldie outfit

lalala

(Bustier och kjol (ny) - Zara) 

Man börjar märka rätt tydligt vilken min favoritaffär är.. 

Är helt död idag, har färgat Fiffis hår och solat lite. Saknar min älskling som är och jobbar hela tiden, buhu. Nu snart ska jag + Simons familj - Simon till Simons söta farmor som fyller år, ska bli mysigt! (Haha fan vad invecklat) Så jag måste rusa nu, men vi hörs sen.. GLÖM inte att rösta på mig!

WOHO!

För första gången i heeela mitt liv, så har jag kommit med i en tävling.. Snacka om att jag blev gladis! Och jag behöver alla grejer som man kan vinna, och snälla snälla snääälla kan ni vara så gulliga och rösta på mig? Hade förgyllt typ.. hela mitt liv hehe. mywb.blogg.se, där kan ni rösta! För övrigt en jäkligt bra blogg om ni inte har sett den :)


Korall+guld=sant




(Klänning och halsband - Gina, Skor - Dinsko)

Jäkla trevligt jag hade igår, hur bra dag som helst! Både hos Julia och Max. Idag firar vi Simons mamma som fyller år imorgon, grattis kära svärmor! Och senare ska jag och älskling träffa ett par kompisar till oss, kanske planera en resa vi ska göra nästa år, MYSIGT!!


wawawiwa


Jag och Kajsa förra veckan

AAAAH, vilken stressig dag.. Nästan så det gillas lite, gillar att hålla igång även fast jag är en soffpotatis.

Iaf, ska på 17-årsfest hos min kära Julia idag, och senare ska jag till Max som fyller 20! Trevligt värre, nu ska jag göra mig i ordning, tror det blir min nya korallfärgade volangklänning idag, mjaou.

Saknar dig pappa ♥

Ärlighet, respekt och kärlek

Drar nu, ska bli så jävla mys! Big love to all of you, xx.

I rather hurt than feel nothing at all


Hej gräddbollar!

Kom hem från jobb för ca en halvtimme sedan, har suttit och tryckt i mig ett helt paket plommontomater sedan dess. Hur cp? Men hur jäkla gott? Åh älskar tomater. Ska duscha och göra mig i ordning nu, för ikväll ska jag och älskling ut och äta. Vi har nämligen varit förlovade i en månad imorgon, herregud är det tillåtet att vara så lycklig som jag är?

Planet earth


HEHEHEHEHEHEHHEHEHE

Kollar "Planet Earth" med älskling. Fyfan vilken vacker planet vi lever på, och som vi behandlar den..

Varje gång jag möter din blick

Bustier, från Zara. Sitter som en smäck på, God I love it!

The body shop

Jag vet, usel uppdatering.. Men detta har varit min enda lediga dag så har passat på att njuta till fullo, bland annat genom att åka till Helsingör med Simons släkt, supermys! Iaf, det blev ett litet köp på båten..




Jag ljuger inte nu när jag säger att detta verkligen är väääärldens bästa handkräm.. Återfuktar något enormt! Perfekt nu när man jobbar och får jätteskadade tassar, buhu :( 

Fotkrämen har jag inte provat, men det är viktigt att ha fräscha fötter när man springer runder i höga klackar stup i kvarten ;) 

Until the day I die






Hmm.. Är fortfarande skeptisk till dessa fulsnygga skor men de ser bra ut i samlingen.. Hehe. De är ju faktiskt jäkligt tuffa men hade önskat att klacken och platån var högre.. Är inte van vid så låga klackar..

Oh no...

Har försovit mig stenhårt. Fanfanfanfanfan. Tur att jag själv får bestämma mina arbetstider men man måste ju komma under dom tiderna man bestämt haha.. Iaf, tåget går om ca en timme så jag ska städa och äta en stor frulle, nu när jag äntligen har tid med det. Ska slänga in en bild på ett par skor jag köpte i Spanien förra månaden också, puss på er!



Härlig kväll



(Skjortkavaj - Gina, Bustier (ny/gammal) - Lindex, Shorts - Bershka, Skor - Nelly)

Ja, alltså jag hittade bustiern i garderoben idag.. Hade helt glömt att jag hade köpt den, för ca 2-3 månader sen. Aja, den kom till användning iaf!

Typ precis hemkommen från en supermysig tjejmiddag från världens bästa Clara, hon bor fan i ett slott.. Jag är avis. Iaf, lägger mig med ett leende på läpparna för fyfan vad det är härligt att träffa mina tjejer igen!

Wake me up when september ends

Godmorgon älsklingar!

Fan, är fortfarande sjukt glad sen igår hihi. Kommer typ leva på det i en vecka. 
Nu ska jag iallafall jobba.. Åh, jag som bara vill ligga i sängen och mysa med älskling ett litet tag till, men han ska ju också jobba. Jaja, jag är hemma vid halv fem så det blir en uppis då och sen får vi se, ska på tjejkväll idag!

Måste rusa nu, xx. 




Spanien <3

Tårarna bara rinner.. Längesen jag var så här lycklig! 

VÄRLDSMÄSTARE!!

Dagens outfit i superdålig kvalitet

(Linne och kjol (ny!) - H&M, Smycken - Homemade och presenter)

STRESS

DÅLIG UPPIS, är så stressad! Har precis lagat mat som papi och älskling ska ha med sig till jobbet imorgon (fan vad jag är snäll). Nu ska jag köra en snabbstäd och sedan göra mig i ordning, hela familjen är bjuden på middag ikväll! Och jag tänker självklart inte missa Holland - Spanien. HEJA SPANIEN!!!!!!!!

Simon <3

Har haft världens underbaraste kväll med min älskling. Åh, jag älskar dig mer och mer för varje dag som går, du är så fin! Jag är så kär så det nästan gör ont <3

Gonna start a revolution from my bed

BAJS, jag glömde min kamera hos Simon.. Så blir nog lite lame uppis idag :( Jag som tyckt jag varit så duktig de senaste dagarna!! 

Det är iallafall SJUUUKT varmt och kvavt ute, så att sitta inne går inte.. Nej, det blir stranden nu! Ni får en bild på en outfit från Spanien. PÖSS

'
(Magtröja - BikBok, Höga shorts - Gina)

VETTSKRÄMT RÅDJUR





(Väst - Zara, Klänning - Thailand, Väska (ny!) - Spanien, Skor - Din sko, Ringar - Spanien och Glitter)

URSÄKTA mitt jäkla utseende haha.. Är sååå trött, har varit uppe sedan halv sex, NOT FUN! Full rulle hela dag men ändå mysigt :)

Love at first sight

Har sett dom på bild och tyckt att dom sett plastiga och konstiga ut.. Men igår gick jag in för att prova dom på, och om fötter kunnat skratta och le så gjorde fan mina det. Var tvungen att ha dem. ÄLSKAR DEN BREDA KLACKEN, överdrivet sköna skor.. Och fina hihi, I'm in love

Någon undrade hur mycket Kent biljetterna kostade, och jag har för mig att dom låg på ca 400 kr/st :)

Godnatt älsklingar

Ska sova nu, imorgon blir det jobb nästan hela dagen. Efter det ska jag träna på gymmet en stund och sedan köpa ett par efterlängtade skooooor! Jag älskar skoooor. Jag är besatt av skor. Jävla shoemania. Natti gräddbollar!

Great mate


Jag köpte denna på flygplatsen i Berlin till ett superbra pris, var bara tvungen att slå till eftersom jag alltid velat ha den. Och jäääklar vad rätt jag gjorde! Jag kan utan tveksamhet säga att denna LÄTT är en utav de bästa krämerna jag någonsin använt, och ni som känner mig vet hur många jag har.. Det är även den som man ser resultat utav snabbast, helt underbar är den! 

5/5 gräddbollar!

I'M LOVING IT






Välkomna hem mina älskade!

Caesar plus strawberries







Caesarsallad x2 på en dag kanske inte är en superhit.. Menmen det är bra att knapra som en kanin, speciellt när det är så jäkla gott. Plus att jordgubbar till efterrätt gör det sjukligt mycket godare! Så ja, detta är vad kvällen har bestått utav.. Ska snaart rensa och städa garderoben.. Snart..

ZARA


Ny jeansväst från Zara

Har precis klippt mig, blev rätt nöjd faktiskt! Känns mjukt och följsamt, äntligen.. Det blev väl inte så mkt kortare (se bilden)? Ska städa och rensa lite i min garderob nu, om jag orkar.. Annars blir det att slänga sig i soffan och läsa alternativt kolla teve!

MY SISTEEER


Fick tidigare frågan om jag och Vivi var systrar och om vi var adopterade, svaret är: 

Nej, vi är varesig systrar eller adopterade. Får ofta samma frågor faktiskt! Men nej, jag är halv thailändska och Vivi är halv taiwanes (NEJ DET ÄR INTE SAMMA LAND SOM MÅNGA TYCKS TRO). DOCK så kan vi ju bete oss som syrror ibland hehe, tjaffsar som dom osv osv.. Men så är det efter mååååånga år utav tight vänskap! Dessutom brukar vi spela på det rätt ofta, lurar folk att vi är tvillingar hehe.. 

Iaf, funderar på att kanske köra på en frågestund men vet inte riktigt om jag vågar haha.. Inte så kul om man knappt får några frågor, vilket jag misstänker att jag inte kommer få hehe. Det ekar lite tomt i kommentarsfälten nuförtiden..

Levis 501 ger rolig rumpa


Har precis krängt i mig världens godaste caesarsallad, mums.. Ska snart bege mig till gymmet för ett pass rooompaaa, kan ju verkligen behövas.. Efter det ska jag klippa mig. HJÄLP! Jag känner redan hur det knyter sig i magen.. Fyfan. Jaja, så är det!

Over and over I fall


En mysig bild från idag!

Lyckan jag känner nu är obeskrivlig. Spanien, mitt älskade Spanien, är vidare i final mot Holland! Men fyfan vilken match dom drog mot Tyskland, de dominerade totalt.. YEEEEES!

Ska dra några matcher fifa nu och sedan lägga mig och sussa gott i älsklingens famn, kärlek <3

A farewell to arms


(Blus (ny!) - Zara, Shorts - Levis 501, Sandaler - Skopunkten, Mobilväska - Lindex)

My hands around your throat and I think I hate you




Jag, min nya, volangprydda och småblommiga bikini, min svullna rödvecka mage ligger och har det skönt i solen.. Ah livet leker!

On the go

God morgon älsklingar!

Idag ser planerna ut såhär:

- Städa klart lite på rummet, sedan ut och äta frukost med älskling på espresso house
- Köpa en ny bikini
- Stranden med familjen
- Grilla gott och spela minigolf, myyysigt! (Jag suger på minigolf dock..)
- FOTBOLL!!!!!!!!!!

Så det kommer nog bli lite glest med uppdatering men det är ju mina favvisar vana vid ibland hehe ;) 
Better get going, puss!

Mmm..

Babyliss Press n Curl

Beställde precis hem denna och hoppas på att det ger massvis med fina lockar! Har ju redan lockigt hår men kan vara bra att ha om man vill ha mer definierade curls. Får väl ge den en recension senare!

Love me

Myst med farmor och pappa med en god middag, blåbär och vitt vin.

Om ca. 1 h och 45 min kommer min älskade älskling hem från work. FYFAN vad jag längtar! Har saknat honom något enormt idag. <3

-----------

En tråkig dag med tv, nudlar, städ, tvätt och ... Ja. Låt det aldrig hända igen. 



When I walk beside her, I am a better man

I Spanien köpte jag en hel drös nya ringar, vet inte riktigt hur jag ska hinna använda allt.. Men här kommer tre utav dem! Den längst till höger är min favorit. Ringar utomlands är så mycket bättre än hemma i Sverige..

FYFAN VAD LÖKIG JAG SER UT IDAG


Skjorta (ny!) och shorts - Zara, Skor - Björn Borg

Nu blir det uppackning av väska, och senare Into the wild (VÄRLDENS BÄSTA SOUNDTRACK!) tillsammans med älskling. Mysig dag och kväll! Natti på er godisbitar.

Going under

Steffie och jag 5 minuter sen

Har träffat Steffie och Vivi, DAMN vad längesen det var jag träffade min Steffie! Hihi mysigt iaf. Hon kom hit med jordgubbar och äpplen (?!?!?) i grädde.. Nice. Iallafall, ska snart iväg och grilla med familjen på farmors altan, ses sen bebs!

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt

Snabbdusch, snabbdisk och sen snabbträff med vivi, mys! 


Jag och vivi när vi var små....................

NYTT (gammalt)




NY body från Zara, 279 kronor.

Har handlat så jäkla mycket på den senaste tiden, så det kommer upp lite då och då.. Denna köpte jag t.ex. för mer än 1,5 månad sen, hehe. Så seghet är min signatur.

blabläblablä

hemma från världens underbaraste berlin

RSS 2.0