You give me strength

Känns som jag har tränat hela dagen idag, så jäkla gött! Vi åker ju till USA om exakt fyra veckor idag, så jag har besämt mig för att vara onyttig max 3 ggr tills dess (gäller godis, chips, pizza och glass, ej torkad frukt och sånt). Tror ni jag klarar det? Tror jag fan o med! :D Götttttt. 

Älskling jag vet att du kommer läsa detta, och jag vill bara säga att jag har saknat dig jättemycket idag. DU är så vacker och DU är så underbar, och just nu vill jag bara somna i din famn. TUR att jag ska göra det då min lilla björn hihi :D Älskar dig mest i hela världen. 



I could do whatever


Sitter här och myser i min turban/pannband/hårband/tygbit. Vet inte vad jag tycker, men har nog bestämt mig för att jag trivs i det. Måste dessutom fixa frillan lite finare när man ska använda det, men då tror jag nog att jag får ståpäls.

Somebody said you've got a new friend



Självklart gick jag inte barbent idag. Svinkallt, vintern har nått HBG, nästan iallafall.. Har en pluggfri dag, så jäkla gött! Har gått som en jäkla galning idag, upp och ner för trappor sju våningar x2 och sedan 6 h på väla, det blev min träning. Imorgon blir det gymmet, längtar! 

P.S Jag har köpt en turban idag. Fasiken vad snygg den e!

LALALLA

Hej gullisar!

Haha, jag är ju sämst på att hålla mina löften på bloggen.. Skulle blogga mö idag, I know.. Men har varit på väla med Mandy hela dagen och nu kollar jag på Idol. Gjorde lite småköp, visar senare! Pussss

I think that you could save my life

Usel uppis, I know. Har haft fullt upp i skolan och sedan träffat min farmor som nästan bosatt sig i Spain. Har även köpt en snygg vinterjacka idag, visas senare! Åh, älskar den, fullt med björnludd i den. Sitter just nu och pluggar rättskunskap, jätteroligt tycker jag. NOT. Har prov imorgon så det måste göras. Bättre uppis imorgon hoppas jag, ska försöka slänga in outfit bild då! Även en bild på två snygga läppstift jag köpt, måste bara orka smeta på och fota.. Puss på er! 

Jag och min älskade Mandy ♥

SKOR



Chapnlle, Asos, Scorett, Have2Have & Zara

Ni som hängt med ett tag här på bloggen vet ju att jag är galen i skor. När jag kollar på mina skor ser jag dock bara en massa kilklackar, hjälp! Måste fylla ut "vanliga-klacken" familjen. Tack Alice, du skänkte mig ännu en bra anledning till att handla nya skor.

Hatar jensen

Hell-week på Jensen säger jag bara. Jag vill inte!! Jag vill träna, shoppa, äta god mat, läsa böcker SOM JAG VILL LÄSA. Allt utan att plugga. Jävla mög. MÖGELHUE! HATAR DIG JENSEN!!!!! SÄMSTA EVER!!!! Vill bara booooort från den skitskolan. Fan också.

mysigt


Hehe så här kan det se ut ibland när man borde plugga.. Fullspäckad dag säger jag bara!

BH-knep

Vi som har någorlunda stor byst vet om att det kan vara svårt att hitta sin storlek hos "vanliga" återförsäljare, t.ex. H&M. Hittar jag då en BH som jag tycker är dösnygg och bara måste ha, FAST att den inte finns i min storlek så går jag upp någon storlek i omkretsen och ner en i kupan. Jag har 75D-75DD och har 85C i den jag köpte häromdagen. Ju mer omkretsen ändras, desto mer ändras även kupan. Däremot ska man inte förvänta sig att den sitter perfekt, för det gör den inte alltid. Men ibland så, då lyckas man! :)

I'm walking on sunshine

God morgon mina hjärtan!

Åh vad jag har sovit gott efter en supermysig dag med mina favoritmän. Nu ska jag upp och göra en mysig frukost, sen ska jag och mitt hjärta bege oss till gymmet! Sen blir det hem, packa, städa för idag beger vi oss till Gantofta. Senare ikväll ska vi spela bowling och ha en familjekväll på Simons håll, jättemysigt! Borde nog skynda mig nu..

P.S Slänger snart in mitt tips på hur jag får vissa BH:ar att funka! 



ARTONFYRTIOFEM

Dagens köp:

Tunika: VILA (ser inte mycket ut till världen, men den är så jäkla fin på)
Underkläder: Lindex (självklart fanns inte min storlek i bh:n, som vanligt, men jag har mina knep höhö)

Idag shoppade jag och Amanda istället för att käka lunch, sweet! Har träningsvärk i heeeela kroppen efter allt gående idag.. Underbart. Nu ska jag, pappa och älskling ha en myskväll med film, kebabsallad och lite godis! Härlig fredag tycker jag :) Puss på er!


I'm coming up

Uppe pigg (?) och glad, ska powerwalka med Amanda 2 h, mysigt och bra! Självklart käkar man ingenting innan så att man förbränner satan i det.. Hehe, vi hör senare. Puss på er!

Just don't give up

Vad tränar du för något? 

Svar: Jag tränar på Actic, där ingår gym, simning, spinning och en massa roliga klasser såsom step, zumba, dance och yoga. Så det är det jag tränar :) Sedan är jag ute och springer/powerwalkar ett par gånger i veckan. Älskar att se resultat! Får ju träningsabstinens av att bara sitta inne, denna veckan har jag tränat minst 1 gång/dag.. Sjukt nöjd!

Sometimes we've no choice but to walk away

  • Har tränat step 1 h, så jäkla gött!
  • Ska käka ryggbiff med bea och majskolvar, wonderful..
  • Plugga spanska/engelska med en kopp te och lite nötter
  • Sussa gott i älsklingens famn

Ibland är livet typ för bra!

I put some new shoes on


500 kronor på Din Sko, välkomna hem!

AJAJ

Öh, mitt öga är helt fucked up! Haha vaknade av att det var helt rött, tårfyllt och svullet, ändå nice. Så det blir ingen skola idag, kan ju knappt se hehe. Tur att man är så fingerfärdig gällande tangentbordet ;) Så det blir teve, sova, och lite plugg om det blir bättre. Sen ska jag träna ikväll, bryr mig inte om det så är ett fönster i ögat jag har, jag SKA träna.


Saknar min älskling

Love me love me


Jag vill ha sommar, jag vill träna, jag vill shoppa, jag vill mysa med min älskling, jag vill stråla, jag vill slappna av. Dröjer inte länge tills vi drar till staterna, då jäklar blir det allt av det!

Jag föddes i en snöstorm jag antar det var kallt




(Skinnpaj - Zara, Jeans - Replay, Skor - Jumex, Sjal (ny!) - Lindex, Tunika (ny!) - Kappahl, Halsband - Fröken Ethel, Ringar - Glitter, spanien och guldfynd)

Ja, dåliga bilder, men min pojkvän är världsämst på att ta bilder! :D Hihi rätt charmigt tycker jag. Ska ta och laga lite mat nu, fisksoppa står på menyn, mums! Sen blir det plugg :) Puss på er!

Stay with me


Femte älsklingen i skinnjacksfamiljen á la Alice. Denna är dock min absoluta favvo :) Från Zara!

Fråga mig inte vad jag gör uppe när jag borde sova som en stock.

Dancing in the moonlight

Kom precis ut ur duschen, varit och tränat.. Hur nice? YES! Smörjt in mig med choklad body butter och använt min nya deo som btw är så jäkla bra! Love it! Luktar inte apa någonstans, yes.. Ska snacka lite med mina tjejer angående UF och sen så ska jag sova. Går i skolan 8-5 imorgon, fail! Kommer ju typ avlida. Aja, puss på er!


Jag och min bästis

BAJS

vaaaaarfööööör måste man må så illa när man inte vill något annat än att träna.. Buhu :( JAG VILL TRÄÄÄÄNAAAAA!

Loving you is easy 'cause you're beautiful

God morgon! Älskar sovmorgnar som dessa då man kan gå upp och träna på morgonen, men idag ville jag bara mysa med älsklingen. Så det blir träning ikväll istället :)

Nu ska jag och mitt hjärta förbereda dagen på bästa möjliga sätt - med en dunderfrukost! Smoothie, ägg, keso, massvis med frukt och så. Mysigt! =)


Jag och älskling på vår förlovningsresa i Spanien!

So cold

Många kommentarer angående SD. Lättprovocerande, och ändå skrev jag ett jääääkligt förmildrat inlägg. Men ja, ingenting jag vill diskutera för tycker att det är onödigt att göra sig ovänner med människor pga. dess åsikter. Vi är alla människor och det är varandra vi ska värna om, oavsett vad. Många glömmer bort det. 

Iallafall, är precis hemkommen från jobb på HIF, skön vinst :) Ska städa lite på rummet och sen mysa med min älskling, puss på er!


Vill ha sommar, nu! Dock inte många veckor kvar tills vi drar till USA, hur skönt?!

Valet 2010

Är så glad att vi bibehåller det blåa styret, woho! Go alliansen säger jag bara! Dock så är jag så jäkla arg över att Sverigedemokraterna får en plats i riksdagen. Jag tror inte att folk som röstar på dom vet vad dem egentligen står för. Så nu har vi främlingsfientlighet i riksdagen, vad bra då! Jag själv som har utländska rötter tar så illa upp. Hade kunnat skriva ett helt inlägg om valet men tänker inte göra det, blir så himla upprörd själv. Nej, nu ska jag ut och powerwalka och försöka släppa detta möget.

Friday I'm in love

Oh hej! Idag var ni många, tackar jag för. Mina fina läsare hihi.

Fick med mig lite från maxi idag, vardagssmåköp är ju typ det mysigaste som finns. Unnade mig lite grejs eftersom jag blivit så duktig på träningen! :D (okej, pappa unnade mig då..)

1. Garnier Mineral Deodorant - måste ju lukta gott när jag tränat.. Dessutom har jag hört att denna ska va svinbra!
2. Body lotion Angel star - luktar hallon.. behöver jag säga mer?
3. Corny free - bra mellanmål efter/före träningen!
4. Venus Embrace - viktigt att ha rakade, lena ben när man är igång :) Man känner sig ju mycket fräschare! 

Ja, lite vardagsmys sådär. Nu ska jag rensa lite i min garderob och självklart följa valet slaviskt :) (ÄR SÅ FÖRBANNAD ÖVER ATT JAG INTE ÄR 18 OCH FÅR RÖSTA :()

---

Ska ut och springa nu, har inte tränat sen i torsdags.. Skandal. Puss på er!

I'm in love and always will be


Mitt absoluta drömhalsband, köpt utav älskling på Fröken Ethel. Bilden ger inte rättvisa, i verkligheten är halsbandet jättelångt och hjärtat jättestort.

Hela denna veckan har jag gått in, varje dag, i denna affär för att kolla på detta halsbandet. Suktat hårt, men avstått för att det svidit för mycket i plånkan. En dag kommer älsklingen hem och säger att han har en överraskning till mig. Det var det finaste du kunde ge mig min älskling. ♥ Älskar dig verkligen mest i hela universum!

A little bit of resolve is what I need now

Gårdagen var fylld med shopping med älskling i malmö, O´learrys aswell och sedan en mysig tjejkväll för vår underbara Sara som fyllde 18. En helhärlig dag med andra ord! Idag ska flytta in till stan, sedan ska vi plugga, träna, städa och blogga så klart! Fan jag har varit värdens sämsta bloggerska på den senaste tiden.. Fick en del klagomål igår haha. Nej det ska ändras, promise! Ska börja med att fota världens finaste halsband som jag fick av älskling på vår tre månaders förlovningsdag i lördags, gulleplutten. 

Puss på er!

------

Känner mig så dum nu, är ju världssämst på att uppdatera.. Det ända jag hinner med just nu är skolan, som är cepejobbig, och träningen, som är mitt enda lugn. Och älskling förstås. Jag ska försöka att uppdatera mer till helgen små gullisar, puss!

Over and out

Ikväll har jag varit så duktig med allt så nu ska jag unna mig själv att kolla på Hulken med min älskling :) Imorgon ska jag till doktorn på morgonen så har lite sovmorgon. Puss på er och godnatt!

Yeah I know it's stupid

Seeeg uppis I know, har varit på stan med Amanda och tränat, jag är heeeelt död nu. Håller typ på att avlida haha. Har redan en enorm träningsvärk, men det är den bästa värken som finns! Älskar att träna ju hihi. Som ni säkert redan märkt.. Börjar fan nästan bli en träningsblogg.. Nej, men nu ska jag ta tag i allt jag har att göra idag.

x DUSCHA!
x Plugga svenska, datorkunskap och rättskunskap
x Packa upp, planera veckan + alla träningar
x Måla naglarna i en svinsnygg blodröd färg jag fick idag, tack älskling!

Ja, mycket snack lite verkstad kanske, men detta SKA bli gjort!


Denna bilden känns väl fräsch?

Affärskvinna









(Skinnjacka och pälskrage - H&M, Topp - Anne Klein, Kostymbrallor - Lindex, Skor - Nelly, Ryggsäck - Gina Tricot)

Äntligen ett par kostym-/haremsbyxor som inte ger hängröv! WOHO!

Stilettos and broken bottles


Vet att det är hypat med fårpälskragar osv, och visst jag tycker det är assnygg (kommer säkert skaffa mig det med) MEN mitt hjärta tillhör föralltid den vanliga pälsen. För finns det något gossigare? Självklart bär jag bara fejk. Denna älsklingen kommer från H&M och kostar ynka 129 kr. 

Hej gullisar! Idag är det en rätt så kort skoldag, skönt. Har dock en jävla massa uppgifter som ska bli klara, inte lika skönt. Har datorkunskap senare och ska försöka slänga upp en outfit bild då, för efter skolan blir det nog inte mycket till uppis. Ska packa, städa, flytta, TRÄNA och plugga. Ja, vi får väl se hur det går..

Min BF är sämst på att ta bilder



Ny tröja, 150 kr Gina T. Tänker mig massivt med silversmycken och svarta jeans en tråkig dag. Ja, det funkar sålänge. 

Hehe stendiggar den lilla putmagen på första bilden :D

Don't you worry about a thing

Hej älsklingar!

Förlåt för usel uppdatering, men jag lever. Har haft temadag i skolan, jag brukar älska politik men det här var bara segt.. Buhu. Jag och Mandchen bestämde oss för lite tröstshopping. Så nu är jag en snygg baströja och en pälskrage rikare! Jag och älskling ska till Malmö och shoppa lite på lördag, så får hålla mig lite.. Ska köpa ett par snygga skor som jag suktat efter, några stickade tröjor och så. Sen ska vi ju inte bara snacka om USA, som vi ska till snart.. Usch, fruktansvärt mycket shopping. Tur att jag snart ska rensa min garderob! 

Ber om ursäkt för att det inte blir några outfits och så, men eftersom jag och älskling vaktar en lägenhet blir det så tråkiga kläder jag bär, för jag orkar inte gå hem och hämta osv haha.. Fräscht. Nej, men imorgon flyttar vi till Gantofta ca en vecka så då blir det normal uppdate igen :) Normalt liv med, har ju inte tränat fullt så mycket som jag önskat heller.. Bajs bajs bajs.

CUTIES

Åh, har fått så många söta kommentarer på sistone! Vill bara att ni ska veta hur mycket det värmer, hur mycket självförtroendet förskjuts i höjden och hur mycket mer förtroende jag får för människan. Problemet för tjejer att ge komplimanger till andra tjejer har jag tagit upp tidigare, och att ni visar motsatsen är bara så härligt. Jag själv försöker också bevisa motsatsen, så ofta jag bara kan! Det är underbart, att alla inte lider genom att slänga i väg en fin kommentar. Det är så hemskt att gå in på tjejers bloggar, som i övrigt är så vackra, och läsa hur folk försöker trycka ner dom. Att man inte kan unna våra medsystrar lycka.. Nej, alla är vackra på sina egna sätt och det skall framhävas och berömmas!

Så tack alla ni söta, som inte har problem med att göra en annan syster glad :)

I sing now for all of you with no one to hold on to




Nej, om man kanske skulle ta tag i sitt liv och modella lite. Saknar det!

Morning people

  • Kolla klart Pelham, asbra!
  • Träna
  • Middag hos Simons farmor och Svenne
  • Plugga

SJUUUKT SLETEN BILD


(Jeans - Miss sixty, Stövlar - Skopunkten, Tunika - Egoo, Skärp - Ullared, Skinnpaj - Joy)

Ja, som sagt, översleten bild. Är så trött! Har haft en supermysig dag hos moffe och mormor med trevligt folk. Nu ska jag och hjärtat kolla på Taking of Pelham 123. Puss på er gräddbollar!

You'll be stuck in my head like a melody


Sitter och kollar på Kangaroo Jack med älsklingen, haha den är så jäkla klockren. Senare idag blir det jobb på HIF, och efter det blir det Grekisk afton hos mormor och moffe! Supermys ju! :D Får nog ta det lite lugnt dock, gårkvällen var fan inte nådig..

Girls gone wild

Haha jäävlar vilken kväll säger jag bara..

Sometimes I feel like my only friend is the city I live in


Gammal outfit


(Trench - H&M, Linne - Thailand, Kjol - Gina T)

Denna jackan måste ju letas upp.. Och kjolen också för den delen!
Bjuder på en gammal outfit pga. att jag är hemma idag, mår inte jättebra. Ikväll kommer iallafall Ludde och Vikki hit, mysigt som vanligt! Får fan och med rycka upp mig tills dess. Nehepp, nu ska jag duscha och sedan blir det plugg :) Puss!



LALALAa


  • Plugga en satans massa engelska
  • Träna, stenhårt!
  • Plugga en saaaatans massa spanska
  • Plugga en satans massa rättskunskap
  • Läsa 

    Vill inte gå i skolan..

Always love


Anledningen till att man ser Troja.. ÅH snygga jävel!! (Men Simon är fortfarande finast i hela världen)

WOHOOO

GRATTIS TILL KÖRKORTET MIN ÄLSKADE ÄLSKLING! Har aldrig varit stoltare ♥

++++++

Godmorgon.. Nej ingen god morgon. Går från 8 - 5 idag i skolan, great!! Or not. Kommer dö halvvägs. Det är meningen att vi ska gå eftermiddagar jämn vecka, ser inte att 8-5 är eftermiddag.. Men skit i det! Efter skolan kommer Vicki till mig, vi ska ha lite Gossip Girl maraton och käka våfflor och chokladpudding.. Hur gott?! Ska ha idrott idag med min stenhårda (haha) idrottslärare så jag lär gå plus minus noll genom att äta onyttigt hihi. Nice. 

Någon undrade vart man kunde köpa miss sixty jeansen, jag köpte dom på tretton i Helsingborg, men jag vet att de finns på Carlings med :)



Dalko


Mina nya älsklingar från miss sixty, 1 400 kr (!!! dog) men hade en massa rabatter så det blev rätt lugnt ;)

Fyfan vad jag är trött.. Orkar.. Inte.. Plugga.. Idag..

Give me a reason





(Skjorta - H&M, Spetstopp - Thailand, Shorts - Gina och så skinnpaj, ryggsäck och svarta boots till det)

Hemma efter en seg dag i skolan, men är ett par ursnygga jeans rikare!! Har inga "hela" blåa jeans att ha till vardags/fest och kunde inte vänta tills jag kommer till USA.. Så ja. Ett par Miss Sixty blev det! Ni får se senare :) 

Nu ska vi förflytta oss till en annan lägenhet, så måste börja packa och lite sånt nu.. Puss på er!

Tack papi, jag älskar dig så mycket!

skolaaan

Hej pussgurkor, glömde uppdatera morse hihihewhehaha.
Sitter i skolan och har datorkunskap, har två inlämningar så måste skynda på lite.
Har hunnit med lite ärenden nu på morgonen, bland annat varit på banken och så.
Har snart lunch och då måste jag köpa jeans, får panik! Har fan drömt om dessa jävla jeansen.
Efter det blir det thaibuffe, muuums...

Hörs sen!!

NATTI

Nej nu har jag pluggat nog för ikväll. Lite mys, lite rensning i garderoben och sen är jag redo för att sova. Börjar 11.15 imorgon och sedan ska jag och Simon "flytta". Haha, nej men vi ska passa en lägenhet en vecka, supermys! Älskar att vara sambo med mitt hjärta. <3


Haha jag är så fuuuuul på denna bild, men mitt hjärta är världens finaste <3

Girls not grey

Jag vill rensa min garderob, genast!! Vill ta undan de sommarkläder som inte längre går att använda och ta fram höstkläderna. Och se vad det är som behöver köpas till.. Jag och älskling ska till Malmö snart ju, och handla lite grann! Det blir nog bra. Vill bara byta ut min garderob, förutom allt det nya fina jag köpt såklart hihi. 


Så här såg min garderob ut för ett väldigt långt tag sedan... Aldrig i livet så stökigt igen!

Suddiga bilder, again





(Tisha - H&M, Shorts - Avklippta Gina jeans, Skärp - Ullared, Döskallehalsband - Rock by Sweden, Kedjehalsband - Gjort själv, Ring - Glitter, Armband - Sabo, BikBok, Och även hemmagjorda

Åh, är så jääkla trött! Ska ta och laga lite mat till oss och sen plugga ihjäl mig.. Har asmycket! Puss på er <3

Du gamla fria nord


Har precis ätit världens dunderfrulle i form av två fullkornsknäcken med keso och en jordgubbssmoothie, mums! Ska snart dra iväg mig till skolan, men innan dess ska jag inom tretton och kika på ett par jeans.. Puss!

PS. ser ni den snygga brödsmulan på den första bilden? Hehe sött

Three in one


Vaknade av en enoooorm magsmärta, som vägrar att släppa!! Haha sjuke jävel. Ska ut och springa, hoppas på att det släpper då.. Börjar halv ett idag, slutar fem. Har en del att göra innan jag börjar, so I better get going! Puss på er

Flying high


Haha, så jäkla värdelösa bilder!





Haha ja som sagt, värdelösa bilder.. Men det är jättefint IRL och ni lär se det snart, så då får kläderna lite mer rättvisa! Efter att ha sprungit runder som en galning på väla på jakt efter kostymbyxor och skinnbyxor hittade jag ett par awesome kostymisar. Men skinnbyxor hittade jag inga snygga :( Buhu. 

Kostymbrallor: Lindex 299 kr
Tunika: Kappahl 299 kr

And they were all yellow



(Linne (halvnytt!)/Anne Klein, Skärp (nytt!)/Ullared, Shorts/H&M)

Åh vilken mysig dag jag haft! Började med en härlig morgon med älsklingen, sedan gick vi vidare till gymmet för ett tungt pass. Så jääkla skönt! Har längtat något enormt. Vi har även hunnit med att storstäda hela mitt rum och är precis hemkomna från mor min. Vi har ätit god thaimat (såklart) och kollat på den nya filmen SALT, med Angelina Jolie. Den var rätt grym, fast slutet var lite konstigt.. Aja, helt klart sevärd! Slänger snart upp en bild på den nya tunikan och byxorna. Puss på er!

LALALA

Åh, köpte världens finaste tunika för några dagar sen på Kappahl. Kappahl?! Nya byxor också från Kappahl. Haha, det känns konstigt att säga att de faktiskt fått in en jädra massa snyggt.. Visar tunikan och mina andra köp lite senare, nu ska jag städa och förhoppningsvis rensa lite i garderoben också! Puss på er 



We're just two lost souls swimming in a fishbowl

Hej gräddbollar, jag lever. Hade en supermysig dag igår med min älskling, Vikki och Ludde. Började med en mysig frukost som killara gjorde och sedan drog jag och Vikki till väla där jag handlade lite smått. Bland annat en fiinfin tröja till min älskling. Sedan drog vi hem, drack lite god sangria och gjorde oss i ordning för att möta upp pojkvännerna på haket. Efter en god middag blev det bio, inception. Det där är ju typ vääärldens bästa film! Jävlar vad bra den var! Hade nog kunnat se den ett par gånger till.. 

Ska försöka uppdatera lite bättre idag, men känner att jag börjar bli lite förkyld haha. Skiter jag fullständigt i för jag SKA fan träna idag. 


BIFFEEEEEN! Haha not. Men ska fan bli!

I still believe it't true, I really do


Haha så jääävla lökig bild, fina ögonbryn dessutom xD Hehe. Äeh men sitter här i en ansiktsmask iallafall, börjar piggna till nu. Bra det! Fotboll ikväll, och sedan förhoppningsvis en god natts sömn. Puss på er!

TIOTRETTIOTRE

Sitter hos farmor nu, blir omhändertagen hihi. Mysigt! Vi håller på att sy in ett par jeans, snyggt skareva. Är så galet shoppingsugen, vet inte vart jag ska ta vägen! Tur att jag ska till väla med Vikky imorgon.. Får stilla mitt behov liiiite kanske..


Världens finaste vovve, jag saknar dig!!

"Älskar att vara sjuk"

Nej, asså jag får panik. Vill inte vara sjuk mer. Andra dagen och jag har missat asmkt i skolan! Jag vill till skooolaaaaan! Sjukt konstigt eller hur? Men vill inte halka efter.. Mest av så vill jag träna. Får panik. Vill ut och springa, känna den kalla vinden tränga igenom kläderna och känna svetten rinna. Hjärtat som pumpar snabbare och snabbare. Nej vafan, snart skiter jag i detta och springer ändå. 

Fick en fråga angående mina Nelly marble, om de var sköna eller så. 
Ja, alltså de är inte direkt obekväma. I början känns det lite konstigt då både klacken och platån är så höga, men de är faktiskt sköna efter ett tag! Jag dansade dock i dem, och det rekommenderas ej haha.. Inte i tre timmar iallafall! Slutligen, tycker det är en grymt prisvärd sko.



MY LOVE


Haha lite dragna var vi nog på vår förlovningsnatt.. 

Åh, kan fortfarande inte förså hur bra du får mig att må! Efter så lång tid tillsammans är jag fortfarande nykär. Mer än så. Nykär, kär och trygghetskär. Och framtidskär. JAG ÄLSKAR DIG HJÄRTAT!

Wash away the rain


Usch jag mår verkligen inte bra idag.. Försöker plugga inför allt vi har i skolan imorgon men det är praktiskt taget omöjligt! Kan inte koncentrera mig på någonting. Drömmer mig bort mot varmare breddgrader.. Ska ju faktiskt till USA om mindre än två månader..

Rädlsan den går över


Hihi gullig bild från Spain.

Idag mår jag inte alls bra, öh. Pms som spökar säkert. Ligger hemma i Simons säng och ska snart börja plugga lite.. Jag vill ju träna idaaag! Får se om jag mår lite bättre senare, kör väl ett styrkepass här hemma då :) Puss på er!

I ditt öga var en storm jag såg



Måste.Ha.En.Macbook.NUUU!

4 km, jag är stoooolt!


Springa är just nu det skönaste jag vet. UP NEXT: DUUUUSCH!

Thought she was happy, but I was wrong


(Byxor/Kappahl, Skjorta/Zara, Ryggsäck/Gina T, Jacka/Acne)

Söta bilder det där. Har lugnat ner mig nu lite. Hihi även lyckopiller som jag kan bli arga ibland! Men nu ska jag intensivplugga så att jag hinner ut och springa en halvtimme. Har rätt mycket att göra ikväll men det är rätt skönt :)

CAUSE I HADE A FUCKING BAD DAY

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!
Min dator krashade tio gånger igår. TIO GÅNGER!!! Under loppet av typ 1,5 h!! Och jag som skulle hafeteredovisningen idag. Goodie.. 

Mina svarta kängor har gått sönder. Eller inte sönder, men "skinnet" har slitits bort lite på framsidan. Mina nya svarta kängor. Fan också. FAN! Har haft dom i exakt en vecka. 

Ska plugga och springa bort ilskan idag, äta kanske också. Vi får se. ÄR SÅ AAAAAAARG!!!

Oj, hej :)

RSS 2.0