We´re whereabouts unknown

Några bilder från igår: 



































Fyrverkerierna var bland det vackraste jag någonsin varit med om!

Year after year

Haft en underbar dag på Epcot. Är helt död nu, överdriver inte. Mina fötter håller på att ruttna bort. Men lätt värt det! Bland det mest upplevelsefyllda jag varit med om. Speciellt fyrverkerierna.. Åh. För er som inte vet vad Epcot är så är det en av Disneys parker men med ett framtidstema typ. Och lite vuxnare är det. De har även parker för olika länder osv, svårt att förklara men grymt spännande! Bilderna lägger jag upp imorgon annars kommer mitt hue också ruttna av trötthet :) Puss på er gräddbollar

Epcot






Nu drar vi till Epcot, men innan dess blir det frukostbuffé! Hörs senare älsklingar, puss på er

Dancing in the moonlight

Vilken skola ska du byta till?

Svar: Estet dans på Nicolaiskolan i HBG :) Måste som sagt gå om ett år men det är lätt värt det!

How this world turned cold and reflected my soul

Ni träningsfreak som läser bloggen måste ju undra vad som händer med träningen här nere.. Det blir ju rätt så mycket onyttiga grejer om man säger så. Which I totally love, har ju sparat mig för detta hur länge som helst! Men träningen.. Ajajaj. Har ett hemmalagat träningsprogram som jag kör här nere varje dag, jag är så påhittig! Dock så räcker inte det hehe.. Ska få tag på ett par löparskor sen blir det att löpa lite i området, hur bra som helst :) Fast det är sjukt jäkla varmt, kanske får bli på gymmet istället. Vi får seee, men tränar jag inte så kan jag rulla hem till HBG sen :) 



Wish you were here


Saknar ord. Min kärlek! Simon - du har fått konkurrens..


USA dag 1&2

28/10:
























29/10:



















Så mysiga dagar, älskar min andra familj ♥

Guess is my new love


Skor som ger en råbånge är ju alltid bra att ha :) Spikat och klart, dessa är nog ett par framtida favvisar! Från Guess, såklart.

Loved ones

Hej mina älsklingar, precis hemma från en dag vid poolen. Och en shopping dag såklart. Visas senare! Köpte bland annat ett par röda jeans från Ralph Lauren, så jäkla snygga. Nu ska jag och tjejerna fixa lite manikyr, sååå mys! Love it, love this love them :D Puss på er mina kära.

Saknar dig min Manda!

Converse all star low


Jag fullkomligt älskar mina nya låga gråa converse! Kommer matchas med en snygg sotning, band tisha, kavaj och tighta jeans. Och såklart en snygg väska :)

ICECOLD





Mös vid poolen igår kväll, hur nice som helst! Detta är verkligen paradiset. Har precis käkat frulle och ska snart ut och handla mat. Sedan blir det mer shopping.. Ouch. Blir 100% rånad här i detta land and God i'm in love.

Covergirl


Mascara och färgat lipbalm från Covergirl, båda två är helt fantastiska! Så nu är jag officiellt frälst till dig Covergirl.

USA Resedag


















Här har ni mina goa - bilder från resedagen! Asså. Jag är kär. Kär i detta, vill typ bo här. Vem vill tillbaka till backstabbers och mög HBG? Ingen!! Åh. Btw, har shoppat loss idag ;) Bland annat på Guess... Haha pik till dig Manda ;) Puss på er!

USA!

Känslan är obeskrivlig. Efter en massa klabb med flygen osv så är vi äntligen framme! Okej, igår kväll men då var jag en zombie så det var rent ut sagt omöjligt att blogga. Har tagit lite bilder så det kommer in senare :) Nu ska vi till Wallmart och handla, så jäkla nice! Puss på er

Btw, detta kvarteret ser ut som fucking Wisteria Lane!!! Haha bäääst

Life is life

Nu drar jag iväg på pilates, börjar känna igen mig själv! Woho! Efter det blir det att intensivt bocka av listan..

It's a new day

Godmorgon! Bara en natt kvar sedan är man på väg till USA!! FATTA NICE?! Slippa detta helvetet till stad :D Sedan när kan kommer hem, så bytar man skola :) Med min fina Amanda. Dock ska vi gå om ett år, haha. Men det betyder typ inget plugg och bara dans! Så det är lätt värt det :) Vad som helst förutom Jensen gör mig glad iaf, hihi. 

Idag har jag så mycket att göra! Haha vet inte riktigt hur tiden ska räcka till..
  • Packa
  • Ladda ipod, kamera, mobil osv
  • Träffa farmor
  • Träffa mamma
  • Träffa amanda och antagligen besöka nya skolan
  • Städa
  • Växla pengar osv
  • Inhandla lite smått inför resan
  • TRÄNA
  • Duscha, måla naglarna, skrubba, raka osv
Eh ja, that's about it! Vi får väl se om jag hinner.. 


SVAR PÅ FRÅGESTUND!

Kan du berätta lite om hur du började ditt modellgrejs från heeela början? :)
Svar: Kul att du frågade! :) Det hela började när jag var 13 (tror jag, kommer inte riktigt ihåg) med att en kompis släpade med mig på en casting på väla. Detta var för en utav Köpenhamns största agenturer Unique. De valde ut ett par stycken från castingen som de ville ha på ett möte i Köpenhamn och jag var en utav dem. De ställde en massa frågor om skolan och tog några kort. Någon vecka senare ringde de och sa att de sökte modeller på heltid och jag hade tidigare sagt att jag ville satsa på skolan. Så de blev inget med det men de uppmanade mig att söka till en agentur i SVE.
2 år senare tvingade samma kompis mig att söka till tävlingen "Modell 2009" (årtalet ändras beroende på vilket år, detta året är det t.ex. Modell 2011) som Nova lund och Sweden Models håller i. Jag kom med och hamnade bland finalisterna. Där blev jag upptäckt av ännu en Köpenhamns agentur, och de fixade bland annat jobbet på Triumph åt mig. Det var verkligen bland det roligaste men absolut jobbigaste som jag någonsin gjort! Att modella är inte så glamouröst som alla tror, men riktigt roligt är det. Det funkade inte riktigt på den agenturen, och då blev jag kontaktad av en av Sveriges ledande agenturer och där är jag med nu! :) Är dock med under kategorin "People" eftersom mina kroppsmått inte riktigt passar in till "riktiga" modeller. :) Har fått några jobb där men varit tvungen att tacka nej pga. skolan osv.
Att vara modell är verkligen det roligaste som finns men det tar mycket utav ens tid.. Speciellt jobbigt när man går i skolan! Nu senast var jag tvungen att tacka nej till en modevisning på Borås textilskola (som bland annat gick på fashion week) eftersom jag hade missat så mycket i skolan. Trist! 

Hur träffades du och din pojkvän från första början?
Vad föll du för hos honom?
Blev ni tillsammans direkt eller "dejtade" ni?
Vilka är dina bästa råd när det kommer till förhållanden?
Vad innebär er förlovning och hur hände den?
Svar:
Många bra frågor! Vår historia är så rolig, den känns så naiv på något sätt.. Ändå så är det de bästa som någonsin hänt mig :) Jag såg först Simon på ProCivitas öppet hus och tyckte att han var ursnygg. Någon dag senare lade han till mig på Facebook men jag tänkte inte mer på det. Några månader senare lade jag upp en bild på bilddagboken som han kommenterade och så började vi att snacka. Vi märkte direkt hur bra vi funkade ihop och jag blev nästintill kär innan vi ens hann träffas. Men efter att ha snackat i en vecka så träffades vi äntligen! Kan inte direkt påstå att det var något dejtande då han efter bara någon timme inpå dagen frågade "om jag officiellt var hans". Jag ville inget annat än att vara hans (detta var innan vi ens hade kyssts!!) så jag kunde bara säga ja. 
Mitt bästa råd när det gäller förhållanden är att ge och ta. Man är två i ett förhållande, även fast det kan kännas som man blir till en. Ingen ska behöva känna sig undervärdig i ett förhållande bara för att den andra bara tar och tar utan att ge. Man måste kompromissa! Det är jätteviktigt. Man kan ge utan att älska men man kan inte älska utan att ge. 
Vår förlovning betyder allt i världen för oss, vi vill gifta oss, skaffa barn villa och volvo (MERCEDES!!) och hela köret. För lika säker som jag är på att jag existerar är jag på att vi föralltid kommer att hålla ihop. Det finns dagar då jag stör mig så in i helvete på honom men jag kan verkligen inte leva utan min älskling. Det går inte. Han förgyller mina timmar, dagar och mitt liv. Varje vaken minut med honom är en fröjd! Vi förlovade oss i Spanien i somras. Vi hade sedan tidigare bestämt att vi skulle förlova oss och att det skulle ske i Spanien men sen bestämde han resten :) 17/6-10 hände det, typ en sekund efter att jag vaknat! Haha min man är för go.

Hur gammal är du?
Vart kommer du ifrån?
Hur länge har du och killen varit tillsammans?
Svar: Jag är 17 år gammal (1993) är halv thai/svensk och har varit tillsammans med min underbara pojkvän i lite mer än 1,5 år! :) 

Hur lång är du och hur mycket väger du?
Vad är dina framtidsplaner?
Det allra bästa träningstipset samt skönhetstipset?
Svar: Jag är ca 1,74 och har inte vägt mig på hundra år.. Muskler väger mer än fett så jag tycker inte att man får en rättvis bedömning, eller så vågar jag inte ställa mig på den haha.. Kanske bådadera ;) Senast så tror jag att jag vägde ca 58 iaf :) 
Ja alltså den frågan ställer jag mig själv varje dag.. Vill typ olika varje dag men det står mellan att läsa till advokat, psykolog eller mäklare :) Det är det i skolväg. Sedan vill jag göra en massa annat roligt! Som att backpacka. Det måste jag göra, älskar att upptäcka nya ställen! Filmen Into the wild är ett superbra exempel. 
Jag har två träningstips som jag själv tycker är jättebra.. Använd måttbandet istället för vågen! Man ser skillnad rätt snabbt om man sköter sig och det är så mycket roligare. Tränar man styrka så går man liksom upp i vikt efter som muskler då väger mer än fett, och det är ju kanske inte så kul att se när man verkligen kämpar.. Mitt andra tips är att variera din träning! Man tröttnar inte lika lätt då och man ser fram emot träningen. Jag tränar olika saker varje dag och det är det som gör att jag fullkomligt ÄLSKAR att träna! 

Vad använder du för preventivmedel?
Svar: P-piller och jag tycker det funkar superbra :) 

Gick det bra att träna idag? Hur många dagar har du tänkt träna denna veckan?
Svar:
Hej älskling, haha ja det gick bra :) Jag hade tänkt att träna varje dag denna veckan men jag har ju blivit sjuk :( Vilket du vet, eftersom du tar hand om mig haha.. Men det är step idag och yoga på lördag och förhoppningsvis är jag tillräckligt frisk för en löprunda imorgon! 

Äter du inte alls godis o gottis? Hur klarar du dig?
Svar:
Just nu gör jag inte det.. Äter inte onyttig mat heller. Haha, sjukt att jag klarar det men det är inte så svårt efter ett tag. Det gäller bara att våga säga nej till sig själv när man är på väg att äta något onyttigt. Men vi åker snart till USA och då ska jag kränga en massa onyttiga saker hela tiden! Har saknat mina andra män Ben & Jerry. Man uppskattar den onyttiga maten lite mer nu när man inte får äta den..

Vad använder du för smink?
Svar: Jag sminkar mig inte alls mycket till vardags, har mascara från loreal/max factor och solpuder från MUS nästintill alltid och har jag någon fet finne täcker jag den med concealer. Ibland tycker jag dock om att piffa till mig, t.ex. vid fest och då gör jag det med ögonskugga från isadora/MUS och eyeliner från Isadora :) Och läppstift får vi inte glömma! Fast då har jag inte ögonskugga till, tycker att det blir för mycket på mig.. Ska slänga in ett inlägg senare på smink och så, det är ju så himla kul! 

Hur har du råd med att köpa allt som du gör?
Svar: Haha jadu, den frågan ställer jag till mig själv varje dag.. Vet inte riktigt vart pengarna kommer ifrån men jag jobbar, får studiebidrag och har en generös pappa och farmor när jag har varit duktig :) ÄR INTE BORTSKÄMD!! Haha, många som tror det men jag köper faktiskt det mesta av mina kläder själv! 

Varför är du väääärldens bästa vän?
Svar:
För att du är en going min lilla Fiffi! Love u! 

Vart kommer halsduken ifrån?
Svar: Den är köpt på Santi DS i HBG, förra året :)

Vilka är dina favoritbloggar?
Svar:
Ojoj.. Väldigt många faktiskt. Hade tänkt lägga upp ett inlägg på alla bloggar jag läser senare men nu kör jag bara favoriterna. Förutom alla mina vänners och bekanta så läser jag Kenzas, Dollyblonds, Victorias och Angelicas :) En annan favorit som jag har haft väldigt väldigt länge är Jennifer, hon är så inspirerande! Sen får vi inte glömma Fashiontoast, som var bland den första bloggen jag började läsa. Ack vad snygg hon är!

Vilket är ditt bästa köp?
Svar: Måste nog säga alla mina skinnjackor här.. Och mina miss sixty jeans. Och mina svarta kängor!! Även min nya vinterjacka, som jag inte ens hunnit använda än. Och mina jeansshorts från Zara. AAAH det är assvårt haha! Älskar det mesta av mina kläder, mina små bebisar ♥ Dock skulle jag gääärna vilja välkomna hem lite mer ;)

Vilken linje går du och vad har du för betyg?
Svar: Jag läser Samhällsprogrammet med inriktning Ekonomi på Jensen Education och har hittills alla MVG :)

Kan inte du spela in en video på när du sjunger?
Svar: Har tänkt på det ett tag och självklart kan jag göra det. Är lite rädd haha, tänk om ingen kommenterar då måste man ju känna sig helt värdelös? Har världens sämsta självförtroende när det kommer till att sjunga, ändå älskar jag det mest i hela världen. Men jag lovar att jag ska. När det väl kommer till kritan så får ni bestämma låtarna :)

Varför tycker du inte om skolan längre? Den som var så poppis innan?
Svar:
Det är inte det att jag inte tycker om att gå i skolan, utan det är min nuvarande skola jag inte tycker om. Jag tycker att det är en jättefin möjlighet att gå i skolan och alla som har chansen borde ta den! Det gynnar en verkligen längre fram i livet, men det är viktigt att trivas på sin skola annars går det bara utför.. Som det gör nu. Jag har mått psykiskt dåligt pga. skolan hur längesom helst vilket även har lett till att jag fått fysiska besvär, t.ex. magkatarr. Jag och mina flickor ska byta nu snart, och jag har nog aldrig kännt mig så lättad i hela mitt liv. Vardagen suger pga. min dumma skola!

Vad hade du för poäng när du gick ut nian?
Svar: Tror jag hade 280 eller något sånt, dock vet jag att jag förtjänade mer. Väldigt svårt att få betyg på min gamla skola men ändå saknar jag den något enormt..

Är du intresserad av fotboll?
Svar: Aldrig varit extremt intresserad utav fotboll men eftersom jag är tillsammans med en fotbollsidiot har det blivit att jag blivit mer intresserad. Tycker det är jättekul med fotboll, dock kan jag inte spela.. Överhuvudtaget. Men att titta och följa är sjukt nice!

Hur ser ditt liv ut om 15 år?
Svar:
Gift med min fästman, 2 barn, jobbar som psykolog eller åklagare, har mycket djur, bor i HBG, GBG eller någonstans utomlands och är tränad som in i helvete ;)

Vad är det bästa resp. värsta du varit med om?
Svar:
Bästa är utan tvekan min fina pojkvän. Vet inte vad jag hade gjort utan honom, han förgyller verkligen mitt liv! Även fast jag hatar min skola mest i hela världen (typ) så är det på sätt o vis det bästa som hänt mig efter som jag bland annat träffat mina fina vänner där :)
Värsta är SKITSKOLAN JENSEN!! Haha den har fan förstört mitt liv. Förutom världens finaste vänner och världens finaste lärare Camilla (jag ska sno med henne i en säck till vår nya skola)

Känner du att dina vänner kommer i kläm när du har pojkvän eller är det kanske tvärtom? Tips?
Svar
: Ska jag vara helt ärlig så känner jag faktiskt så ibland. Jag älskar att vara med min pojkvän för han är verkligen bäst, men ibland saknar man verkligen sina vänner. I början är man ju bara med sin pojkvän men har börjat träffa mina vänner mer och mer nu :) Tips på hur man löser detta kommer i ett inlägg snart darling!

När blev du av med oskulden? Och hur visste du om du var redo?
Svar:
Avstår att svara på när jag blev av med den (inte tidigt men inte jättesent) och jag vet inte hur jag visste att jag var redo.. Trivdes i killens sällskap helt enkelt :)

Är du oskuld?
Svar: Nej.. Bra motion det där

Vad är ditt bästa skönhetstips?
Svar: Hmm.. Sova! Och motionera! Man känner sig så mycket finare. Något annat viktigt är också att alltid tvätta bort sminket och smörja in sig osv. tiHela den processen är viktig. Och sen - ett tips om smink - känner man att man börja sminka sig för mycket så är det antagligen så.. Less is more! (Åtminstone till vardags)

Hur får du ditt hår att se så hälsosamt och rent ut?
Svar: Tvätta inte håret varje dag.. Mycket viktigt. Jag tvättar ca varannan dag, ibland mer sällan. När jag har tränat och verkligen måste duscha så använder jag bara balsam eftersom för mycket schampoo sliter så mycket på håret. När jag har balsam i så kammar jag håret med en bredtandad kam, det gör det mycket lenare! (Viktigt att ta en bredtandad då håret är skörare när det är blött) Sedan lägger jag alltid i en leave-in produkt efter jag duschat för att inte skada det :) Använder alltid värmeskydd när jag använder värmetänger!

Vad använder du för tips?
Svar: Har provat mig fram till det mesta men lyssna på era frisörer! Och fråga dom om saker, dom har nästan alltid bra svar. Om ni har en bra frisör vill säga. Sedan läser jag jäkligt mycket tidningar och där snappar man också upp rätt mycket ;)

Rullar du eller viker du ditt papper när du ska torka dig?
Svar: Haha AMANDA.. Beror nog på mitt humör faktiskt haha.. Är jag arg så blir det ingen rullning eller vikning överhuvudtaget.. Då blir det "den ihopknycklade bollen". Har jag fina kläder och känner mig feminim blir det vikningen. Är jag vanlig, som nästan alltid, blir det rullningen :) DÄR FICK DU DITT SVAR BAJSUNGE!

Har du testat att röka någon gång?
Svar: Är så stolt över att säga att jag aldrig gjort det :D Vill inte heller hihi.

Om du bara fick välja en outfit som du skulle haft på dig konstant i 2 månader vilken skulle du då valt?
Svar: Typ... Långklänning hihi. Snygg, go, fuckable och samtidigt bekväm :D 

FÖRLÅT MINA KÄRA FÖR SEGT SVAR. Jag har tappat bort mig själv lite, men är snart tillbaka, promise!

What comes around goes around

Lagar mat nu, ska träna snart! :D Prova på en klass jag inte gått, nämligen afro :) Ska bli svinkul! 

Du tror att du går vinnande ur detta slaget, men du har så fel. Du är en förlorare så långt ögat kan nå - bara för att du är du. Att du inte skäms.. Hur ledsen/förbannad jag än är är jag GLAD att jag inte föddes som dig, sjuka fanskap..

HEJ

Sämst uppis I know! Men min dator har fått en fin liten trojan (virus) så den är inlämnad på lagning. Därav den sega uppisen! Har massa nyheter till er men vet inte säkert förrän på måndag, ska bli så kul :) puss mina kära, i'll be back!

He´s just a fool and you´re aswell

Hej mina fina!

Sitter i skolan nu, slutar om typ ett timme. Blä. Ska dock träna Step efter så det är lugnt ;) SJUKT NICE! Ska skriva en "Hälsoprotokoll" senare ikväll med. Och sen blir det plugg heeela kvällen, i like! Not. Måste städa också, hinner ju fan ingenting haha. Menmen. Imorgon ska jag och mina tjejer på möte, längtar så! Bort från helvetet säger jag bara :) Heaven´s next.


When you see my face hope it gives you hell


Har nog aldrig känt mig så fri någonsin! Fucking älskar dig träningen.. Åh saknat det, mest i hela världen.

Såg att nya iForm hade kommit, sjukt passande ju! Så jag ska ta mig en härlig dusch och sen blir det en nyttig soppa på potatis och purjolök samtidigt som man läser iForm.. I LOVE!

Röda gröna gula ljus

Hej mina kära! Kasss jag ääääär, jag vet... Haha. Igår var jag borta från hemmet från kl. 07.30 och 22.30...!! Haha fail. Jag var i skolan, hos doktorn och sen i Malmö och plåtades! Sjukt roligt. Bilderna får ni se när dom kommer :)

Har precis ätit havregrynsgröt, ska snart ut och springa.. ÄNTLIGEN!! Haha jag har fucking längtat!! Först ska jag dock skriva en inlämning.. Blä. Löpningen blir min belöning. Vi hörs senare, puss på er!



"Måsten"

Har inte tränat sedan i lördags och jag får, rent ut sagt, panik. Tar trapporna vart jag än går för att få lite motion men det räcker inte!! Har fått avboka mina pass för att jag bara pluggar.. Plugg plugg plugg. Jävla skit är det! Jag vill träna! Imorgon måste jag antagligen avboka box också eftersom jag ska till Malmö. Blir så ledsen! Vill verkligen träna. Över allt annat. På torsdag ska jag träna två gånger, gym på morgonen och step på kvällen. Det kanske kompenserar för allt.. Och efter torsdag börjar även TRÄNING&HÄLSA kategorin på riktigt. På lördag ska jag dock vara onyttigt ;) Då ska jag ha en mysig dag med min Manda! 

Träningen betyder allt <3

När du är här så är jag hel


(Kängor - Din Sko, Skjorta - Zara, Halsduk - Gina)

Fan vad jag har mycket att gööööraaaa!!! 

- Matteprov imorgon, så måste plugga ihjäl mig på det. Aldrig varit med oförberedd!
- Engelska inlämning
- Idrotts inlämning
- Idrottsprov

Detta är tills imorgon...... GREAT! Haha! Iaf, imorgon så ska jag till Malmö och plåtas :) KUL! Ska försöka att sätta igång helt med bloggningen snart.. Vill verkligen men skolan tar upp all tid jag har, som ni säkert läst nu 2984934 ggr... Iallafall. Saknar er! Puss!

HOPE

Hej gullisar!

Sitter i skolan, arbetar lite på UF med Manda :) Allting ser lite ljusare ut, vill bara att det ska hända nu. Berättar för er när det närmar sig, men Gud vad jag längtar! Det finns faktiskt ett slut på all elendighet.

Idag kommer dagens outfit! Woho! Hundra år sen sist. Är dock sjukt stressad idag med.. Blä. Snart över. Snart över.

...

Skolan och allt som har med det att göra tar kål på mig. Bokstavligen talat. Fucking hate it! Jag vill ha tid att blogga men har inte ens tid att träna :'( SÅ JÄVLA SORGLIGT!!!!

What's the matter with you

Ingen uppis igår heller, medveten om det.. Haha jag är så sämst. Pluggade matte och besökte min mor. Och städade. Osv. Skola nu snart, och jag har aldrig varit mindre sugen. BLÄÄÄ! Nästa vecka åker vi till USA och det är det enda jag vill just nu... 


Jag vill inget hellre än att ligga kvar.. Tända några ljus, lyssna på bra musik och läsa en spännande bok.. Ja drömma kan man ju :)

vivivivi

Åh fick massvis med fina småsaker av papi, love you!! Hur mysigt som helst. Blev genast på bättre humör, en halvdag med pappa slår aldrig fel. Nu ska jag städa/göra mig i ordning för att sedan dra vidare till haket där det blir middag! Får se om jag hinner fota och sånt, minneskortet är nämligen på vift. Puss på er!


Porto Heli 2009

Big love

Ah, äntligen lugnat ner mig. Igår var verkligen inte en bra dag. Men idag är jag på relativt bra humör! Varit på Yoga och det är ju världens bästa sätt att börja en morgon :) Det tillsammans med lite morgonmys. Nu väntar jag på pappa, vi ska bege oss ut på stan en runda. Ikväll ska jag på middag med mina tjejer så blir kanske inte supermycket uppis idag.. Imorgon blir det som vanligt, lovar! Då kommer även de försenade svaren på frågestunden. Puss på er mina hjärtegull! 


Min fina nalle tappade sin nos för ett tag sen.. Herregud vad jag grät! Haha jag är så töntig men jag älskar den så mycket. Den är som en familjemedlem, konstigt nog.. Idag ska jag köpa supersupersuper lim så att jag kan limma fast nosen igen. Så att min nalle blir hel igen ♥

--

Världens sämsta dag, fyfan. Återkommer när jag är människa igen. Förlåt.

What about now, what about today

Har precis tryckt i mig en liten lunch och världens godaste persikodricka, gotte! Sitter just nu och slipar på Charles Dickens inlämningen, lite bättre går det nu iaf..

Fick precis reda på att en av de bra lärarna på skolan ska sluta. FANFANFAN.

Stand by me, nodody knows

Borde inte få vara tillåtet att gå upp klockan 6, så vida man inte ska resa eller om det är julafton. Borde finnas en regel, men är ju inte människa förrän typ efter 8-9?

BAJSSS

HAHA mitt engelska arbete går just nu SKRATTRETANDE dåligt! Omöjligt att hitta den informationen som jag vill ha om Charles fucking Dickens!! DICK OCKSÅ

MÅSTEN

Borde plugga men måste hitta något ljus i tunneln.. Det gör jag såklart genom träningen! Har bokat lite nya pass nu, och dessa värvar jag sedan med gym och löpningsrundor :)

Fredag: Löparrunda eller powerwalk
Lördag: Yoga 
Söndag: Gym inklusive kondition
Måndag: Boxning
Tisdag: Löparrunda
Onsdag: Boxning
Torsdag: Step
Fredag: Powerwalk och gym inkl. kondition
Lördag: Powerwalk ca 0,5 mil
Söndag: Löparrunda

JAG LÄNGTAR!! Älskar att träna, det är typ mitt liv just nu.. Kommer vara hur onyttig som helst i USA (och fy vad jag längtar) men kommer ändå vara ute och springa/simma varje dag :) Så mår mitt psyke bra hehe.

Hang with me

Kom hem från Step för ca 1 h sen och har nu duschat och käkat. Hur skönt som helst! Måste nu fortsätta med plugget så att jag blir klar någon gång.. BLÄÄÄÄ. Jag vill inte alls! Jag vill sova. Sova och kolla på film.. Det blir mitt mål. Puss på er!

Frågestunden pågår tills imorgon! Fortsätt att ställa frågor :)



Eric Bana

Pluggar, kommer ingenstans. Hittar inte faktan jag behöver. Gör så att jag inte hittar motivationen jag måste ha för att klara det. Gör så att jag vill träna. Ska jag göra också.. Snart.. 


SNYYYGG

Ny design

Som ni kanske ser har jag en ny desig, ser ni inte så tryck f5! :) Har även installerat ett rosa band i hörnet, tycker det är viktigt. En av mina närmsta familjemedlemmar drabbades av bröstcancer två gånger och det var det jobbigaste vi någonsin varit med om. Så nu stödjer jag rosa bandet genom att varje år köpa ett nytt! :) Det bör ni också göra, det kostar nästan ingenting. Nu måste jag pluggaaaa, men det blir ju aldrig gjort :( Bajs. Puss på er!

FISKBENSFLÄTA




Har äntligen lärt mig att göra en fiskbensfläta! Här ser ni en väldigt slarvig variant på den. Nästa gång jag ska göra det så ska jag platta håret innan för med mitt lockiga hår blev det lite kruxigt. Ni ser ju själv "bucklan" där uppe, haha. Söt den är ;) Iallafall, det är inte alls svårt att göra :)

Gurli

Idag fyller min fina vän Vivi 17 och det ska firas på lördag! Mys mys mys. Mycket har hänt men du är fortfarande den du alltid varit för mig. Love you girl! ♥











Bilder från Grekland och Berlin 2009

När jag tänker på alla minnen jag har, så är du involverad i de flesta av dem. Kommer aldrig att glömma det!


Dom tog det sista fyllot

Idag har jag försovit mig. Fan fan fan. Kanske ett tecken på att jag borde stanna hemma? Mår fortfarande inte helt 100. Men jag behöver komma till skolan. Eller ska man stanna och bli helt frisk? FUCK! Jag vet inte! Dessutom ska jag träna step 17.00 och det vägrar jag att missa.. Blääää. Om det inte blir mycket uppis under dagen så betyder det att jag stuckit iväg till K#! skolan.. Skitskola e de. Puss på er mina gullisar! 



Frågestund

Såg precis att frågestunden inte finns kvar på första sidan eftersom jag nästintill uppdaterat som en galning hihi. Så har ni fler frågor så är det bara att ställa dom i detta inlägg! COME ON, fråga på!

Ur och Penn








Nya smycken från Ur&Penn! Älskar allihopa, men halsbanden är favoriterna. Det var korset som jag åkte och bytte idag, den gick sönder innan jag ens hann använda det.. Så kan det va!

FASHIONTOAST


source: fashiontoast

En utav världens finaste stilar. Hade velat kopiera denna outfit rakt av.

--

Drar till Väla med min älskling nu, för att byta en utav sakerna jag köpte igår som var sönder, great. Ska se om jag hittar de hypade skinnbrallorna från H&M med, har fått massa rikskuponger! YEY. 



HOT RED


Hade inte tackat nej till denna kring jul! Om jag inte hittar något fint i USA kanske jag beställer hem denna för att ha på julafton. Kommer matchas med beiget, det är såå snyggt! Så classy men ändå sexigt. Och med gudinneliknande hår och smink, yummie. Från Nelly!

I'm loving it




Aldrig varit en big fan av MC men fan vad deras ceasarsallad är god! Man får sjukt mycket för pengarna.. Nyttig är den också :) PUSS PÅ DIG MIN FINA SALLAD

Det finns bilder som aldrig suddas ut

Sitter och pluggar Datorkunskap.. Blä. Snart klar med den inlämningen sen är det bara att börja på nästa. Och sedan är det matte.. Och rättskunskap.. Och Engelska.. Och så måste jag arbeta med UF.. FAN vad jag hatar skolan just nu! Blä blä blä. Snart ska jag och älskling till MC och handla lunch, blir en sallad för min del.. Puss på er! 


Snart Snart Snart!!

To take my friends, to take my shoes

Sjuk idag igen..

MARDRÖM

Ni vet när man drömmer en dröm så verklig att man tror att det är på riktigt. Antingen blir man aaasglad, eller i detta fall sjukt jäkla rädd, förtvivlad, förstörd, arg osvosv.. Som ni nog vid detta laget vet så ska jag ju till USA snart, och innan dess har jag bestämt mig för att vara nyttig. Har en dag till som jag får vara onyttig och det är näst-nästa vecka. Iallafall, jag drömde att någon satt och TVINGADE i mig onyttiga saker. Glass, godis, tårta, ostbågar, läsk osv. Paradiset för er? Helvetet för mig. Egentligen så älskar jag allt som har med onyttigheter att göra. Det är bland det bästa jag vet, det är det fortfarande. Men verkligen inte när man är fast bestämd för att vara nyttig haha. Så när jag vaknade så var jag redo att strypa min pojkvän, eftersom han var denna någon. TUR TUR TUUUR att det bara var en dröm, fan det känns nästan som jag gick upp i vikt bara för att jag drömde den drömmen haha. Nej, får gå ut och powerwalka senare..

Gårdagens hälsa

Somnade innan jag hann slänga in ett inlägg om min hälsa för dagen, haha..

Kost: 

Frukost: En lingongrova med prickig korv
Lunch: Grönsaks-/linssoppa
Middag: Potatismos och en wienerkorv

Mellanmål: Ett äpple och saft från 1 citron

Träning:
  • Trappor sju våningar (jaa jag ser det som träning för dom trapporna är MONGO)
  • Styrketräning på gymmet
  • Mini-triathlon på gymmet med löpning, spinning och crosstrainern 

JAG ÄR GRYMT NÖJD! Är dock inte van vid att käka bröd, har inte gjort det på väldigt länge.. Föredrar knäckebröd eller annat gottit :D Kunde också få i mig mer fibrer.. Menmen så är det. Ökade mig på allt på gymmet dessutom, gotteee!

SÄMSTA KVALLEN PÅ BILDER




Tunika från Spirit - 900 kr (köpte dock med lite rabatt så det blev billigare)

Haha jag är ju också sämst på att ta bilder! Lika dålig som min kära pojkvän.. Hehe. Men tunikan fick inte alls rättvisa, den är jättefin IRL :) Ni vet så där höstfin.. Är dessutom lite längre därbak och har även snörning i ryggen! Får se till att fota den någon gång..

BTW! Ser att ni droppar frågor lite här och var haha, kul! Även fast det inte är jättemånga som ställer frågor så är det iallafall något.. Svarar nog på torsdag/fredag kväll :) Puss på er!

Still alive but I'm barely breathing

Hej mina älsklingar!

Urusel uppis - I know.. Men har faktiskt haft fullt upp idag!
  • Gått i skolan
  • Tränat styrka och kondition
  • Klippt mig
  • Kommit hem och ätit
  • Vatt på Väla
Så nu är det bara plugg kvar sen är jag klar för att nanna :) Kommer snart upp inlägg på lite nya köp och sen även ett "hälsoprotokoll" eller vad man ska säga hihi. Puss på er


Snart sommar igen, 15 dagar kvar! U-S-A!!

NOLLSJUFYRTIOETT


God morgon flickor! (Antar att ni är tjejer? Dunno.)

Ska snart bege mig till skolan, idag är det nästintill VINTER ute, så efter att jag har klippt (!!) mig ska jag hämta min vinterjacka :) Rätt mysigt dock att burra ner sig i halsdukar och mössor tillsammans med en skinnjacka hihi. Idag ska jag även TRÄNA.. SOM jag har längtat! Herregud. Ska nog träna ihjäl mig. Puss på er! 

Glöm ej att ställa frågor till frågestunden! :D (Ett par inlägg ner)

RÄDD

Dear God. Imorgon ska jag klippa mig, en utav mina värsta rädslor. Får en känsla av att hela håret kommer att ryka, det är så äckligt slitet! Bajs bajs bajs. Det som börjat bli så långt nu.. 


Glöm inte frågestunden ett par inlägg ner! :) Puss på er

MUMS

Mitt huvud blir tyngre och tyngre, vet inte riktigt vad som händer haha.. Men kan väl vara rätt skönt att slappna av lite :) Men som sagt, vill inget hellre än att träna.. :( Min fina älskling var snäll innan och överraskade mig med vindruvor och nötter - kan det bli bättre? :O Knappast. Ska fortsätta kolla lite på Dexter, SEN blir det mat och plugg.. (har inte ens kollat i böckerna än, great) Puss på er!


OMG som jag saknar ceasarsallad!

VILL HA


Hade nog kunnat döda för att få allt.. Ska lätt köpa ett utav träklackarna någon gång.. En vacker dag..

En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig


Okej, vi kör på det ni efterfrågade.. FRÅGESTUND! Fråga på vad ni vill men var även kloka, ställ inga frågor ni själva inte skulle svara på :) FRÅGA TILLS JAG SÄGER STOP!

BOMBASTIC


Ligger hemma idag, kass.. Fan. Det innebär ingen träning idag. Och ingen Amanda!! Bajs också. Ska sova lite och sen plugga. Ah, jag fick en idé. Ska ut och powerwalka sen. Det kan väl inte skada? Har abstinens, tränade inte igår ...

10.10.10



(skinnjacka - Zara, tunika - Kappahl, jeans - Miss Sixty, kängor - Din sko, mössa - H&M, halsduk - Gina)

Längesen jag mådde så här pyton. FANFANFAN inte alls vad jag behöver nu! Ska kolla på hulken nu och hoppas att jag mår lite bättre senare ikväll för jag måste verkligen fortsätta med plugget.. Puss på er! 

Och ja, jag vet att det ser ut som om mitt hår pillar mig i näsan hihi.

Försökte älska det jag tog


Hej mina gull, har suttit och pluggat nu ett tag och känns som jag äntligen börjar komma någonstans. Jag och Simon ska köra ner och hälsa på min mamma och mina brödrar snart, så när jag kommer hem kommer det en bild på min i övrigt rätt så tråkiga outfit! Så blir det på söndagar hehe. Puss på er!

Vi är rygg emot rygg




Ny pälsmössa, 99 riksdaler på H&M Herr. Måste dessutom tillägga att min man klär helt perfekt i den, så det blir nog delning på denna söta sak..

I need a hero

Mina gull!

Hela kvällen spenderades hos mormor igår, 4-12 var vi där.. Supermysigt var det! Så tyvärr blev det ingen tid för uppis. Vaknade nästan precis, ovanligt sent för att vara mig! Brukar vakna runt nio, så att jag hinner träna.. Men nu hinner jag inte ut och springa, som det var tänkt :( Måste verkligen sätta igång med plugget nu, veckorna innan USA är verkligen HELLWEEKS! Kommer typ inte ha tid att andas men sånt får man ta.. Dock så får träningen gå före i vissa fall annars kommer jag aldrig kunna slappna av. Får se om jag hinner ut en runda ikväll kanske :) 

P.S En läsare ville att jag skulle skriva ett inlägg om mig själv, men det kanske hade varit bättre med en frågestund? Vet verkligen inte vad jag ska skriva, det där är ju lite svårt om man är ödmjuk hihi.. Så detta får ni bestämma - frågestund eller inlägg. Goa är ni om ni svarar, som vanligt :) Puss på er! 


SVARAR NI INTE KOMMER HÄXAN OCH TAR ER! MOHAHA

Fly along with me


Nyss hemkommen från en timme Yoga, och det kan enkelt beskrivas med tre ord: extremt jobbigt, avslappnande och fridfullt. Snacka om att jag kommer ha träningsvärk, känner det redan nu haha. Hur härligt som helst! Känns typ som jag älskar livet mer efter detta passet, och det tackar jag vår härliga instruktör för. 

Nu ska jag snart hoppa in i en skön dusch, ska göra mig fräsch och fin för idag ska Simons mormor firas! 60 bast men fortfarande pigg som en lärka! Idag flyttar vi även till GT så jag har lite packning to catch up with..

NATTINATTI

Blä nu har jag pluggat en del matte, inte kul på en fredagskväll. Men känslan när man klarar några svåra uppgifter är ju faktiskt oslagbar. (Okej det slår inte det stora O:et och en riktigt bra träningsdag såklart.. Inte fina kläder heller) 

Jag lovade att jag skulle slänga in ett inlägg med mina dyraste plagg men kom på att hälften ligger hos kompisar.. Haha, så det får bli en annan dag, snart hoppas jag! Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt och gå på yoga, ack så skönt :) Puss på er!



Life in technicolor

Kost:

Frukost: -
Lunch: 2 laxsushibitar
Middag: Ryggbiff med smörstekta kantareller och majskolv

Mellanmål: 5 små kakor, fruktsallad med melon, jordgubbar, papaya, nektariner och passionsfrukt (sinnessjukt gott)

Träning:

  • 2 h powerwalk med Manda
  • Powerwalk genom stan och till skolan
  • Konditionsträning i skolan i form av jogging och utfall (haha)
  • Löprunda 1,7 km (till pappas gym)
Dagens hälsa! Jag vet, frukosten och lunchen var inte bra.. Men jag och Amanda powerwalkade innan den uteblivna frullen och helt plötsligt var klockan lunch och då var jag helt enkelt inte hungrig.. Så kan det vara ibland! 

Rätt så gammal bild

OH NEJ

Har precis ätit ryggbiff med pappa och planerat plugg heeela kvällen så att jag kan känna någon lättnad. Sedan inser jag att det är IDOL, och jag måste kolla på det.. FAAAN. Ser ut som det blir uppesittarkväll med plugg en fredag.. Haha så jäkla onice. Kommer lite senare en lista på vad jag ätit/tränat idag :) Puss på er!! 



Short cuts

Idag har jag verkligen världens fulaste outfit - träningskläder. Jag och Manda har powerwalkat/joggat varje fri tid vi fått i skolan, awesome! Dessutom har en fin Annie i vår klass sin födelsedag idag, och tatt med kakor och sådant mysigt. Kunde självklart inte tacka nej, så får ha lite av min onyttiga dag idag! Alltså är snart dag 2/3 förbrukad (får ha 3 onyttiga dagar innan USA), och jag SKA klara det! Har lovat mig själv det. Kommer bli så stolt.
Ikväll ska jag ha plugg - dag.. Skoj. Men måste göras. Hade gärna velat träna idag, men har sån extreeeem träningsvärk överallt. Inte bra att träna då, då musklerna bryts ner. Men vi får se, jag kanske inte kan hålla mig.. Tror även det blir en god fruktsallad, det förtjänar jag!

Nej, åter till engelskan.. Vi hörs senare, ska bland annat göra ett inlägg om det dyraste plagget jag köpt, som en läsare förfrågade! :)


Mongon, sär, fulhuen, sötisar




Ut och powerwalka med Manda i 2 h nu, så jävla great. Innan frullen förstås, för bäst förbränning ;) Puss!

SPIRIT AND ZEBRA


Vad gömmer sig i dessa fina påsar? Vackra kreationer kan jag lova! Nöjd Alice, minst sagt.

BUSUNGAR

Hej mina kära, ber om ursäkt för usel uppis när jag lovade att bli bra .. :( Men har haft en fullspäckad dag faktiskt!
  • Städat
  • Skolan, där vi hade "Dress Day", går ut på att eleverna ska klä ut sig som lärare ;)
  • Gymmat
  • Gått på VIP-kväll i stan
Måste berätta om en sjuk grej Simon gjorde idag.. Klumpehue. Jag och pappa höll på att laga värsta gourmetmiddagen för att jag och Simon hade 1,5 år. Sen skulle Simon ta ut det ur ugnen för att kolla om det var klart, vilket det inte riktigt var, så då skulle han stoppa in det i ugnen igen. Vad tror ni han gör? Jo, han tappar allt på golvet. ALLT PÅ GOLVET!! INGEN MAT!!! FÅR FINA GOURMETMAT = GONE!!! HAHA så jävla klumpig! Så idag har jag ätit.. Ingenting! :) Älskar dig ändå mitt hjärta. Nu ska jag plugga spanska :( Puss på er! 

Gammal outfit

Bilder från igår kväll












Haha Simon i ett nötskal när det gäller att ta bilder.. Hur mysig kväll som helst iallafall, och idag har vi som sagt 1,5 år tillsammans. Älskar dig mest i hela världen Simon Niklas Nilsson ♥

Det finns inga ord för det på det här jävla språket








(Kappa och klänning (ny!) - H&M, Kängor - Din Sko, Örhängen (nya!) - BikBok)

Hemma efter världens mysigaste kväll med min älskling. Gud vad jag älskar dig! Finner inga ord. Vi har då 1,5 år imorgon som sagt och vi ska stanna uppe tills tolv och ge varandra en puss. 

Angående bloggen så är det jätteroligt att några svarade! Tar absolut till mig det, ska göra några nya kategorier, t.ex. "träning&hälsa", "ur garderoben" och "tips". Ska även försöka göra en ny höstdesign, men som ni säkert märkt är jag SÄMST på bloggdesign.. Haha men det ska nog gå bra. Nej nu känner jag mig astagg inför att blogga! Ska städa vidare nu, som den städtant jag är. Puss på er mina kära!

My love




Nu ska jag och älsklingen bege oss till bowlingen! Uppdaterar med outfit och mer när vi kommer hem :) Förresten, kör helt osminkat idag, känner på mig att det kommer bli en tårfylld dag hihi. Puss på er hjärtegryn!

LARA CROFT


Precis hemkommen efter en turnering i maskeradbrännboll! Sjukt roligt faktiskt. Militär var temat för vår klass. Fast jag och Manda körde nog lite mer Lara Croft style.. Nu har jag jättemycket att göra, ska städa, tvätta, göra några ärenden och sedan plugga. Detta måste göras snabbt, för ikväll ska jag och min Simon spela bowling och även äta BBQ buffe! Hur nice?! Åh. Detta för att vi firar 1,5 år imorgon, tiden går så fort! Ska dock hålla mig borta från alla onyttigheter.. Better get going, puss på er!

P.S Jag skulle vilja att ni säger vad ni vill se mer utav i bloggen? Inspirationen är inte på topp, som ni kanske märker.. Kan ni snääällaaa söta rara göra mig den tjänsten att svara? Var inte rädda små gräddbollar :D

FACELOOK


Detta kortet var taget precis innan jag fick chili i ögat :) Känns som hela ögat ska ruttna!!! Hehe rätt skoj. Är helt slut efter dagen, vill bara soooovaaaaaa. Men nej. Det blir plugg för hela slanten nu. Aldrig lugnt på Jensen. Bajs då. Jaja vill man bli utbildad så..

EL DUNDERFRUKOST


Smoothie på lätt vaniljyoghurt, hallon, en halv banan och havre, knäckemacka utan smör med minikeso och lite aromat och vindruvor. En perfekt frulle för moi! Mycket fibrer och sånt mög. Sjukt gott med hihi :)

Make my way back home


Ska aldrig ut och springa mer när det blåser. Mina jävla öron håller typ på att ramla av!! Haha fifan. Ska göra lite frulle nu, mums. Sedan blir det skolan.. Inte lika mums. Vi hörs sen, puss på er!

Never ever


Hej gullisar!

Precis hemkommen från farmor och en sjukt god husmanskost, I love! Ska nu sätta mig i soffan och läsa mina nya träningstidningar med en kopp grönt te och lite vindruvor. Innan jag ska begrava mig i matteböckerna.. Frestande måndagskväll? Ja, konstigt nog. Puss på er!

Du är ånga, spår av ett moln


Hemma efter ett riktigt killerpass på gymmet, fyfasiken vad skönt! :D 

Därför ska jag unna mig en lång dusch med härliga produkter och sedan en god lunch bestående av citronlax, haricots verts och pestoröra, nyttigt och gott!

P.S Hårinpackningen kommer från Spanien, kostar 20 kronor och är helt seriöst den bästa jag någonsin haft.

Isn't it ironic


God morgon gräddbollar!

Gaaaah min nästa svider.. Ni vet när man börjar bli lite förkyld och näsan typ brinner upp inombords? Haha jag hatar det! Är iallafall näääästan uppe med tuppen idag trots att jag börjar halv ett. Ska sticka iväg ett tag till gymmet, men självklart ska jag ta det lite lugnare idag.. Typiskt. Sedan blir det att bege sig iväg till skolan, som jag hatar, och efter det blir det middag hos min fina farmor :) Slänger förhoppningsvis in outfitbild och lite sånt senare, ska inte säga att jag lovar för ni vet vad som händer då..

Close your eyes and let it go


Ska jobba på HIF snart med min älskling, och efter det blir det gäster. En mysig dag! Försöker trycka undan tankarna om att jag måste plugga.. Blä, det är inte frestande någonstans men det måååste verkligen göras.. Fysatan. Aja, vi hörs sen! Puss på er

Here we go

Har ju varit urusel på att uppdatera denna veckan, blä. Har varit stressad, ledsen, glad, lycklig, olycklig, irriterad och bla bla bla.. Mest av allt har jag haft träningsabstinens. Har inte kunnat träna alls lika mycket som jag vill eftersom jag börjar bli sjuk, buhu.. :( Iallafall, nästa vecka ska uppisen börja som vanligt för då är jag säkert back on track! Hihi puss på er. 

P.S, går inte att ladda upp bilder här. Någon som har samma problem?

RSS 2.0